Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Анти-корозионно покритие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Анти-корозионно покритие

Колеги, къде в София или околността има възможност за поставяне на антикорозионно покритие върху ходовата част на автомобилите?
    Ако не се лъжа някъде във форума ни бе споменато за това...

До: Анти-корозионно покритие

Обясни,с думи прости,какво искаш да се направи на автомобила-да се "напръска" с шагрен или някякво друго покритие имаш впредвид.
    Тези процедури,могат да бъдат извършени от почти всеки бояджия,стига да му се занимава.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от Владо_Веков Преглед на мнение
      Колеги, къде в София или околността има възможност за поставяне на антикорозионно покритие върху ходовата част на автомобилите?.......
      И ако на никой не му се занимава, идваш ми на гости, гмурваш се в канала и се омазваш сам аз ще те гледам и подкрепям с одобрителни възгласи (пък и други съфорумци ако в този момент дойдат )
      ...... проблем това се прави ЛЯТОТО! трябва да се измие отдолу хубаво на водоструийка, да изсъхне, да се изчисти максимално добре старото покритие, да е поне +5,6,7, градуса за да няма конденз по метала и новото да хване добре, че и да изсъхне бързо....и т.н.
      П.П. На стария ми комп, със стария монитор, със старите си очи, не мога изобщо да прочета телефонния ти номер с този шрифт в подписа...не че ще ти звънкам, ама да си знаеш
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

колета е прав зажиси каво искаш да постигнеш моге на всякаде да се направи. Што се отнася до материалите има много добри антикорозионни пасти на каучокова и парафинова основа на Car system и 3M

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X