Здравейте! Можете ли да ми кажете къде в София /или близката околност/ извършват такива услуги, издухване на купе и грундиране? Чувам, че ги правят тия неща, даже и тук в темите се споменава, но може ли да ми дадете конкретното място и приблизителни цени /най-общи граници/? Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пясъкоструйка около или в София?
Свий
X
-
До: Пясъкоструйка около или в София?
Благодаря за насоката, само може ли малко уточнение - нещо ми се върти в главата, че бяха 2 такива... Горни/Долни... или греша? И там как се казва фирмата или майстора, ако знаете, за да успея да го намеря по-лесно? Още веднъж, благодаря!Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Коментар
-
Преди две години си песъкоструих Варшавата в Казичене. Много съм доволен от резултата - получи се бързо и качествено.
0888087715 - Жоро.
п.п. Да беше си поиграл малко с търсачката - такива теми има няколко.Последно редактирано от м20_маниак; 22-12-09, 21:53.С "Фармахим" - непобедим
Дизел - само дънки!
Коментар
-
Благодаря, ще се насоча натам, щом е изпробвано, при това с положителен резултат!А щом имаш вече опит - получава ли се някакво изтъняване на метала? Ако има много гнило, зейват ли още по-големи дупки?
Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
Коментар
-
Виж сега, това което е пробито или изтъняло от корозията, така или иначе трябва да се отреже "до здраво" и на негово място да се завари ново парче метал. Така че спокойно.
Иначе ламарината се награпява малко от песъкоструя, което не е за тревога, защото тъкмо грунда хваща още по-здраво. Останалото се заличава с горните слоеве течен и шприц кит.С "Фармахим" - непобедим
Дизел - само дънки!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар