Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Боядисване къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Боядисване къде?

Някой наема ли се да препоръча бояджии, които могат да направят качествена обработка и боядисване на джипка и то без да те мотаят с месеци?
    Изобщо такова нещо среща ли се в природата в София?
    Ние не сме неутрални!

таково животно на тия географски ширини нема. Без майтап, всички са сташно заети аз за 40 см2 исках да ми боядисат първо 160 лв. на детайл 2-ро ще оставиш джипа за 5-6 дена и ще го направиме и това се повтори още на 3-4 други места.

имам драскотини тук там 2-3 места да се тръкнат нищо чак толкова видимо даже и 480-700 лв. бяха цените в 3 сервиза а най-късия срок беше 5 дена. Сега си карам на шприц кит който сам си поставих и няма да им дам 1 стотинка, баси ни акъл ни образование ти трябва да станеш бояджия пък баси цифрите взимат
    no signature no problems

Коментар

имам един охльов - приятел ми се води. Ако речеш - отиваме да го видиш какви ги върши .. той тамън сега завършва едно стопчено БМВ - та може да си покаже какви ги върши.
      Сроковете са леко разтегливи ..ама от насекъде е така. Смятав че ако му се стъпи на шията нема къде да мърда.
      Той ми пастира джипа след драньето - и го е направил бомба.
      Други коли също ми е правил.

Коментар

Първоначално публикуван от Slick
        след драньето - и го е направил бомба.
        още е рано бре, или ти първо дЕреш и поле пЪрлиш

на моя вече и паста не помага целия се е матирал......
        колко взима на детайл можеш ли да разбереш?
        no signature no problems

Коментар

по последна информация - 150 лв на детайл (зависи от застраховки и прочие)
          ама най-добре вика да се дойде на място да се види.
          Боядисването се прави в камера и както си требе .. ако те интересува .. свиркай.

Коментар

До: Боядисване къде?

Чаво имам един БАШ Приятел.
            Не е много известен и не е много натоварен, но работи страхотно.
            Аз забележки нямам от него.
            Работи на частно и предполагам взима по-ниско отколкото големите сервизи. Не се офлянква по мое мнение.
            Но е само обработка и боя. Тенекеджийски услуги не предлага.
            Работи с добри материали и ако имаш забележка (но реална забележка, не глезотийка) оправя за негова сметка.
            Може да ти е малко далечко. От Бусманци е.
            Ако искаш мога да ти дсам номер, или лично да те заведа при него, но поради факта, че е баш приятел немога да му дам зор или да му стъпя на гушата, както казва Slick. Сиреч - свързвам ви - от тук на сетне вие си оправяте сметките.
            :!:Предлагам пароструйка и ламелен компресор.

Коментар

Имам познат майстор в Филиповци(аз съм от Младост) с който работя от 2-3 години и съм доволен и от цени и от качество.Знам ,че е отговорно да препоръчваш майстори,но ако видите зор съм готов да поема една отговорност и за него.Трябва само да бъде предупреждаван да контролира сина си.
              Няма такива филми като 150 лв. детайла,всичко е договорка.Последно ми изчука и бойдиса калник,броня и мина цялата джипка на водна шкурка,за да изкара за последен път драскотините и ми взе около 200 лв.Ако не си намерил пускам име и телефон веднага.
              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
              NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Адвокате прати ми на ЛС координатите на тоз човек, моля те.На мен ми предстои такава операция също а и аз като чавдар съм се видял в чудоБлагодаря.
                Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                Това е положението.

Коментар

Темата на Чавдар е от 2006 год. Но сигурно ще е полезна на други.
                  Поздрави!

Коментар

Сигурно, БЛАГОДАРЯ за уточнението.
                    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                    Това е положението.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X