Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колата с покривало или без?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колата с покривало или без?

Имам един Лексус в двора. На Женя предишната кола. Отказах се да я продавам поради перфектния мотор, скорости, комфорт, здравина и ниската продажна цена. Стои като резервана. Паркирал съм я в задния двор. Поради недостиг на пари не направих двора когато строих къщата, а после се отказах от басейни, барбекюта и пр. Остана ливада с една тумба големи дървета. Дивотия. Сред тревата е влага.
    Въпроса:
    Да завия ли колата с едно покривало или е по-добре да стои отвита. Лака не ми е проблем нито ръждата (няма точица за сега). Влагата в салона ме притеснява.
    Ще стои така още 2 години докато малката щерка вземе книжка. За първа кола е прекрасна, макар и автоматик.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Аз не бих сложил покривало заради конденза. По-скоро някакъв навес да не я пече директно слънцето и да има вентилация.
    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
    No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
      ...По-скоро някакъв навес .....
      Боре, с парно, или може без?
      Да не те държи още Веселин Маринов?
      С покривало за 30 кинта или без покривало, това е въпроса.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Без покривало, но с някакъв сенник на джама и леееко спуснати прозорци 2-3 мм- само за вентилация на купето.
        Веско Маринов не ме пуска от потните си ръчички
        There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
        No wahalla.

Коментар

Влагата от почвата влиза вътре - ако можеш сложи дебел найлон да стъпи колата на него.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 2 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
          X