Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте изключително добър бояджия, за София и наоколо за боядисване на кола.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Препоръчайте изключително добър бояджия, за София и наоколо за боядисване на кола.

Здравейте колата я изправи пдра- ама сега 99% от бояджиите не искат да я боядисват, щото била черна щяла да се напука от слънцето до макс 2г, трябвало да слагат много кит еи такива глупости, ако може препоръчайте, бояджия който да му се работи върху японска кола изправена с пдр, слага се кит и боя на доста места това е на кратко.
    Кола има нужда от боядисване на доста детайли почти цялостно, и искам да е качествено и от кадърен човек, не да си я намеря разглобена с непаснати брони и какво ли не.
    Пишете тук или на лс най -добрите бояджии благодаря.

Пак ли....
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

За "изключително добър" ще чакаш минимум половин година и най-вероятно цената няма да ти понесе!
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Преди година правих един сравнително нов мерцедес в едно село до София. Изгубих си телефона и оттам и контакта с въпросния майстор, но мога да го намеря ако имаш интерес. Аз чаках 8месеца да ме вмести в графика, цената не е ниска, но човека работи добре. Аз бях за деруги и драскотинии от вандализъм и леко натисната задна врата. Въпреки високата цена, човека отказва поръчки, имай го в предвид.
        Но при всички добри майстори е така, пробират си работата.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
          За "изключително добър" ще чакаш минимум половин година и най-вероятно цената няма да ти понесе!
          Ще ми понесе и цената в кат ми понесе почерпката не е висока.
          Смело мога да заява ,че в бг всеки може да мине кат,
          каквато и кола да им закарате с почерпка или без минавате.
          Нека да се фокусираме, върху, бояджията който ще чакам години и векове и е най -добрия в страната.
          Моля да напишете тук или на лично,че започвам да си запазя най-ранния час,че ще изгние колата в гаража подземния докато го чакам.

Коментар

Обади му се, готин е. В Нови искър работи. https://www.facebook.com/profile.php?id=100054145043837

Коментар

Първоначално публикуван от bladest Преглед на мнение
              Здравейте колата я изправи пдра- ама сега 99% от бояджиите не искат да я боядисват, щото била черна щяла да се напука от слънцето до макс 2г, трябвало да слагат много кит еи такива глупости, ако може препоръчайте, бояджия който да му се работи върху японска кола изправена с пдр, слага се кит и боя на доста места това е на кратко.
              Кола има нужда от боядисване на доста детайли почти цялостно, и искам да е качествено и от кадърен човек, не да си я намеря разглобена с непаснати брони и какво ли не.
              Пишете тук или на лс най -добрите бояджии благодаря.
              Ако Пловдив ти е 'наоколо София' - пиши ми едно Лс и ще ти дам бояджия, по-добър от когото няма да намериш. Ако ти е далече - не ми пиши
              Виж за срока ще трябва да се уточнявате с него.

Коментар

Първоначално публикуван от Karushev Преглед на мнение
                Обади му се, готин е. В Нови искър работи. https://www.facebook.com/profile.php?id=100054145043837
                Лятна ваканция е на море.... а не искам да е с ръжди колата до декември .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X