Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лепене на автостъкла!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лепене на автостъкла!

Здравейте,

Попадам в Google на много обяви за лепене на автостъкла, но винаги съм скептичен е недоверчив.
    Моля да споделите опит, или да ми препоръчате качествeн сервиз/специалист в София.
    Става въпрос за три снежинки или звездички на предното стъкло.
    Последно редактирано от Chinela; 26-04-24, 08:14.

Препоръчвам ти Илия - О878 277 763 - обаждаш се, казваш какъв ти е проблема, човека ти дава инструкция по телефона ( бъди търпелив и слушай).
    Иска да му пратиш снимка по Вайбър, за да оцени щетата.
    Разбирате се за място и час (има гараж до пазара Д.Петков) или идва на място.
    Успех.
    Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
    Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
    Opel Campo 3,1 TD '99
    Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

Зависи от конкретните пукнатини, къде са разположени, майстора.Но е много вероятно да си недоволен от резултата.Аз бих купил ново качествено стъкло.Още повече, че вероятно има и много микродраскотини

Коментар

Купих навремето Паджерото с някаква почти незабележима шупла, и понеже беше под чистачката не се занимавах с него. По едно време реших да ида при един при нас, който ги прави. Каза ми, че вече е правено и няма проблеми, няма да се влоши. Беше гладко на пипане, но имаше цепка, явно на средния слой. Та резултата явно не винаги е добър. Сега имам малка шупла на колата, но го пуснах по каско и ще го сменям.
        Ford Maverick II 2.3 XLT
        Ford Mondeo MK5

Коментар

Важното е да се залепи веднага,в най-кратък срок. Ако влезе въздух и мръсотия между пластовете,резултата е като описания от колегите. Залепи ли се веднага,следа не остава никаква!
          Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

Преди години съм ползвал услугите на подобен майстор,ми личи си.Ако не ти пречи,карай докато може и после ново стъкло.

Коментар

Преди седмица лепих 5-6 снежинки...и една цепка около 10 см....снежинките се оказа че са лепени в Германия и са си снежинки....в смисъл виждат се....

Цепката не се вижда или по скоро ако не знаеш къде е...няма да я видиш.
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Препоръчва се запълване на пукнатини (доколкото е възможно), а не смяна на стъклото
                Нула 8 Седем 8 500 225 Ogi Lazarov
                Nissan Terrano II 2.7TDi '01 (дълга база)
                Opel Campo 3,1 TD '99
                Надпис в каменоломна: "Повече камъни за народа"

Коментар

И аз съм ползвал такива услуги. Едното беше снежинка незнайно от кога, а другото бе шупла на един ден.
                  И двете си личат, очаквах да не се виждат след рекламите и хвалбите които бях чел...
                  Но по-важното за мен е да не се разширят и да последва смяна на стъклото. Че на стъкларите им нямам хич вяра.
                  Който търси , намира !
                  Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Ако не е голяма пулнатина предпочитам да го залепят, на всяка кола на която са ми сменяли стъкло след силиконаджиите някъде подлизва вода.

Коментар

На мен са ми лепили шупла със съвсем леко тръгнали пукнатинии. Сега, ако я затърся, ще я намеря. Иначе не се вижда.

За мен си струва да се залепи.

Стъклото трябва да не е мокрено скоро. Т.е. да не е валяло, или пък да си пръскал с пръскалките на чистачките.
                      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Скоро четох тема в VW club.bg за лепене на стъкла.
                        https://remont-avtostakla.bg/

https://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=13&t=274326
                        Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
                        ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X