Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за боя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за боя

Искам да запитам каква е тази боя с която се боядисва пружините.Една такава еластична и мека стои... Предплагам е нещо подобно на тази с която бяха боядисвани стелажите на хладилниците от едно време.
    Не че зная и тя каква е де )
    Трябва да боядисам едни пружини по седалките та затова пускам темичката.

До: Питане за боя

Мисля си,че пружините са прахово боядисани...Стелажите на хладилниците със сигурност,са прахово боядисани,но те не се сгъват и разгъват...
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
      Мисля си,че пружините са прахово боядисани...Стелажите на хладилниците със сигурност,са прахово боядисани,но те не се сгъват и разгъват...
      Не съм запознат с боите,но праховото боядисване издържа ли на такива усуквания?Нали затова се изпича боята за да е здрава?!

Коментар

Първоначално публикуван от exton Преглед на мнение
        Не съм запознат с боите,но праховото боядисване издържа ли на такива усуквания?Нали затова се изпича боята за да е здрава?!
        аз мисля 4е това е пластмасово покритие а не боя

Коментар

Има едно покритие което е нещо средно между пластмаса и силикон.Използва се за покритие на подвески (стойки за захващане на детайлите) при галванизиране.....Това покритие е еластично ,химически устойчиво и голям ел. изолатор ....цветовата гама е ограничена до колкото съм запознат,виждал съм оранжево и тъмно зелено...не може да се използва при домашни условия ,заради това че има технология за работа ....на кратко ще кажа част от технологията .....това покритие се разтапя при някаква температура в термо-вана ,детайла е студен и се пуска в разтопената маса ,в зависимост колко дебел слой трябва да се получи се изчаква определено време (секунди или минути)зависи и от голимината му...след изваждането на детайла от ваната веднага се потапя в студена вода ...при нужда от удебеляване на слоя детайла се подсушава и се потапя отново и после пак се охлажда с вода и така до желаната дебелина.....покритието не става за пружини на опън,слепва витките на пружината....
          Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X