Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лак и драскотини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лак и драскотини

Интересно им е ако колата е с мат лак дали драскотините няма да си личат по-малко?
    За черна боя ме интересува
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

До: Лак и драскотини

ениуан?
    кто нибудь?
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

според мен това е основната причина за употреба на матов лак.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        според мен това е основната причина за употреба на матов лак.
        Абе, точно в момента е турбо гъзария.

Просто искам да съм сигурен щото си е играчка да се пръсне целия джип

Коментар

Извън темата:
          Нещо не ти се е отразила добре разходката до Ком...
          Ремонт на броня, бели мигачи, лак...
          Утре ще вземеш да спускаш надолу окачването. Да ти търся ли емблема ГОУФ?

По темата:
          Имам 1-2 познати бояджии, ще ги питам.
          Аз не вярвам в чудеса!
          Разчитам на тях!

Коментар

То,темата за устойчивите на надраскване бои и матлакове е дъвкана доста,ма пак шЪ кажа-матлака на Сикенс се драска доста по-трудно от стандартния.И драскотините личат по-малко.
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
              То,темата за устойчивите на надраскване бои и матлакове е дъвкана доста,ма пак шЪ кажа-матлака на Сикенс се драска доста по-трудно от стандартния.И драскотините личат по-малко.
              Преди няколко дни говорих с един спец за лакове, много похвали някакъв специален керамичен лак на RM, цената беше около 120 лв. за литър. Имало и по-скъпи
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                Преди няколко дни говорих с един спец за лакове, много похвали някакъв специален керамичен лак на RM, цената беше около 120 лв. за литър. Имало и по-скъпи
                Ми,почти всички фирми изкараха подобри подукти-антискреч,керамичен,самовъзстановяващ се лак ,при различните марк,названието е различно.
                Продукта на Мипа (според продавачите),се самовъзстановява от малки драскотинки,след престои на слънце.Преди седмеца и технолога на Новол,хвалеше техния подобен продукт-имало керамични частици,който при изсъхването излизали на повръхността и лака почти не се драскал .
                Кофтито е,че тези лакове по-трудно се полират.

Коментар

Ми,почти всички фирми изкараха подобри подукти-антискреч,керамичен,самовъзстановяващ се лак ,при различните марк,названието е различно.
                  Продукта на Мипа (според продавачите),се самовъзстановява от малки драскотинки,след престои на слънце.Преди седмеца и технолога на Новол,хвалеше техния подобен продукт-имало керамични частици,който при изсъхването излизали на повръхността и лака почти не се драскал .
                  Кофтито е,че тези лакове по-трудно се полират.
                  Наскоро си боядисах буса и след базата пръснахме две ръце лак на Дюпон, след като го изпекохме в камера и полирахме нанесохме още две ръце лак на Навол от "керамичния" бля бля бля... не съм доволен и от двете марки, другия път ще опитам с лака на RM или на Глазурит.

Коментар

Незнам,какъв резултат гониш,но щом ни си доволен,пробвай нещо друго.От тези Новола се отказах преди години,и хич не си губя времето да пробвам новите лакове,а Дюпонт го продават на другия край на София...Аз доста време пръскам лаковете на Мипа,без този самовъзстановяващия-биват.На Макс Майер,съм ползвал само най-евтиния,много е добър,представям си по-скъпите к`во представляват .

Коментар

Незнам,какъв резултат гониш,но щом ни си доволен,пробвай нещо друго.От тези Новола се отказах преди години,и хич не си губя времето да пробвам новите лакове,а Дюпонт го продават на другия край на София...Аз доста време пръскам лаковете на Мипа,без този самовъзстановяващия-биват.На Макс Майер,съм ползвал само най-евтиния,много е добър,представям си по-скъпите к`во представляват .
                      Навол им отсвирих и китовете, само финен влакнест ползвам. Откакто минах на Car System китове съм много доволен.Какви са цените на Макс Майер ?

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                        Навол им отсвирих и китовете, само финен влакнест ползвам. Откакто минах на Car System китове съм много доволен.Какви са цените на Макс Майер ?
                        Най-евтиния е 58 лв.литър-2към 1,без разредител-аз си го разреждам малко и става стъкло,почти никаква структура не прави,другете са по 70-70 и нещо лв.литъра,3към 1 и се разреждат.
                        Боята им е около 100 лв литъра,ако няма перли.
                        За китовете и аз карам на Кар системс-влакнест и софт.Ползвах на Мипа,но там кадето го пазарувах,спряха да зареждат и остана само Кар системс като вариянт.Мипа имат много добър кит за пластмаси-изглежда като този на Глазурит-черен и е много еластичен(за разните там полипропиленови брони,се е утрепАл )

Коментар

Най-евтиния е 58 лв.литър-2към 1,без разредител-аз си го разреждам малко и става стъкло,почти никаква структура не прави,другете са по 70-70 и нещо лв.литъра,3към 1 и се разреждат.
                          Боята им е около 100 лв литъра,ако няма перли.
                          За китовете и аз карам на Кар системс-влакнест и софт.Ползвах на Мипа,но там кадето го пазарувах,спряха да зареждат и остана само Кар системс като вариянт.Мипа имат много добър кит за пластмаси-изглежда като този на Глазурит-черен и е много еластичен(за разните там полипропиленови брони,се е утрепАл )
                          Добре са цените, мисля да тествам скоро лака на RM и ще споделя мнение цената му е около 110-120 лв.
                          Последно редактирано от PACH - Иван Тодоров; 24-07-09, 22:26.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X