Обява

Свий
Няма добавени обяви.

пясъкоструйка в Плевен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• пясъкоструйка в Плевен

има ли такова нещо в района на Плевен,трябва ми да изпесъкоструи една рамка,около 2квадратни метра.
    ще е добре който знае къде има да приложи и цена,да знам какви пари да събирам.

До: пясъкоструйка в Плевен

има в балканстрой зад авто стъклата,в стъкларския,алуком мисля,че и във вапцаров

Коментар

Тоя пияница на Балканстрой ми поиска за една джанта 25лв. при положение, че тя струва толкова. Трябваше и съвсем леко освежаване без сваляне на боя или нещо подобно. Имай си едно на ум. Яд ме е, че когато чистиха парапета на ЖП моста над автогара Север не ги попитах за телефон. Изглеждаха много надеждни и го правеха бързо и качествено.
      Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

на мен ми взе първия път по 5 лв на бройка и след 2 месеца ходих пак беше един друг ми взе по 10 лв

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
          Тоя пияница на Балканстрой ми поиска за една джанта 25лв. при положение, че тя струва толкова. Трябваше и съвсем леко освежаване без сваляне на боя или нещо подобно. Имай си едно на ум. Яд ме е, че когато чистиха парапета на ЖП моста над автогара Север не ги попитах за телефон. Изглеждаха много надеждни и го правеха бързо и качествено.
          Колега , песъкострунето не е метод за леко освежаване на боя , а за почистване на детайли до метален блясък
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Алуминиева джанта без боя или лак с леко окисляване и потъмняване на места. Минах я със шкурка и няма проблеми, но си загубих 2 часа. Не случайно съм писал, че е малко работата. Не съм расъл в гората и знам какво искам и за колко работа е .
            Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X