Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бояджийски ефекти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бояджийски ефекти

Първоначално публикуван от mina Преглед на мнение
    Ами то май не е мн. редно-но днес ще пробвам да си поиграя- и ще ти изпратя запис, на принципа на корбона е. До довечера.

Колеги ше чакам с нетърпение ефекта вижте темата ми за ТРИКОЛКА ОТ ЗАЗ че е на шприц само чакам ефектите от вас ако не ви се казва за махагона дайте други идеи ще ви бъда благодарен.

Коментар

Тук правят карбонов ефект.Техниките, които пробвах са на първа страница в тази тема, с чорапогащник и мрежа А за трайка, можеш да пробваш пламъци, като ползваш тиксо за извивки, или да си направиш шаблони на съответните форми, пръскаш основен цвят, но с база. Слагаш шаблона и пръскаш база, какъвто цвят искаш,после лак.
      Ето и нагледно във втория клип:

Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Филип Георгиев Преглед на мнение

Тук правят карбонов ефект.Техниките, които пробвах са на първа страница в тази тема, с чорапогащник и мрежа А за трайка, можеш да пробваш пламъци, като ползваш тиксо за извивки, или да си направиш шаблони на съответните форми, пръскаш основен цвят, но с база. Слагаш шаблона и пръскаш база, какъвто цвят искаш,после лак.
        Ето и нагледно във втория клип:

Поздрави!
        Мерси колега за информацията ще ми бъде полезно.

Коментар

Друг лесен и евтин начин е да ти направят лепенки, и да ги запечатиш с лак- резервоара на прикачените икони
          На жена ми телефона съм го правил отново с чорапогащник, розов разбира се
          И другото е въпросния махагонов ефект, но не мога да направя свясна снимка, и тест картата е надрана
          Тест картата, която е два поста нагоре, е воден ефект, има видео на първа страница в темата.
          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Филип Георгиев Преглед на мнение
            Друг лесен и евтин начин е да ти направят лепенки, и да ги запечатиш с лак- резервоара на прикачените икони
            На жена ми телефона съм го правил отново с чорапогащник, розов разбира се
            И другото е въпросния махагонов ефект, но не мога да направя свясна снимка, и тест картата е надрана
            Тест картата, която е два поста нагоре, е воден ефект, има видео на първа страница в темата.
            Колега изчетох и изгледах всичко.Ще избирам нещо и ще започвам а може би и от всичко по малко да направя по машината ще продължавам да следя тамата ако се сетиш нещо казвай да опитвам и аз.

Коментар

От: Бояджийски ефекти

Ето още един пиниз за декорация наподобяваща карбонон

Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

От: Бояджийски ефекти

А има ли някакъв начин да се направи нещо което да наподобява оксидирал метал (ръжда) ,някакъв подобен ефект и ако има как би могло да се направи .Нещо от сорта на кафяво-оранжево отдолу парви пигмент и някакъв друг цвят отгоре върху първия със леко претриване на места за да излезе първия слои боя би ли се получило нещо читаво.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X