Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Боядисване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Боядисване

Незнам дали тук е мястото на темата, но ако не е тук нека някои модератор я премести. Значи имам едно питане - Ще си боядисвам рамката на мотора и незнам колко разредител да сложа и колко боя да сложа. Нека някой по компетентен да ме информира. Благодаря предварително.!!
    Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
    [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

До: Боядисване

Дай по-подробно-каква е боята-алкидна(синтетична),акрилна или някаква друга.Ако си купил цяла кутия,на гърбът и битрябвало да има указания за разреждането.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Не, не съм взимал никакви бои. Може да ми преложите няква качествена боя за рамка черна.
      Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
      [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Ми,иди в някои дюкян,дето бъркат бои и си вземи черна акрилна боя,ще ти я продадът с втвърдител и разредител,пък ако искаш може и да ти я направят леко матова.
        Успех.

Коментар

Ако искаш да стане наистина добре - минаваш на песъкоструй и даваш рамата на прахово.

Ако ще си го правиш сам - за всеки вид боя си има пропорции и изисквания.Най-често са посочени на опаковката. Ако не са - питаш продавача.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Здрасти.
            Ако искаш да е матова има доста интересни бои мат.Съшто може да се удари черна уснова а има и лак мат и така покритието ще е доста по трйно и качествено.
            Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

здравеите, само акрилка, пак колкото до разредителя е относително. Зажиси от редица фактори. Наи-добре да се спази вискзитета на боята, пак при лакоете особенно MS лак го даня без разредител даве и HS лака го карам така особенно ако е на рака и половина да са по дебелички.

Коментар

Първоначално публикуван от sisko36 Преглед на мнение
                здравеите, само акрилка, пак колкото до разредителя е относително. Зажиси от редица фактори. Наи-добре да се спази вискзитета на боята, пак при лакоете особенно MS лак го даня без разредител даве и HS лака го карам така особенно ако е на рака и половина да са по дебелички.
                Колега би ли споделил половината ръка как е дъниш дебеличка?
                878940653

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Преглед на мнение
                  Може би,колегата има впредвид UHS лаковете,които се пръскат на ръка и половина...

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Преглед на мнение
                    е сега се издребняваш или си правиш майтап, боядисвам си както се доядисва на рака и половина, пак за дебелото имах предвид за лаковете без разредители колегата Таран ме е разбрал. Ползвал сам различни лакове и сам се спрчл на глазурит и дюпон по някога и така ги правя и сам доволен.Особенно като боядисвам в камера всички HS ги правя на ръка и половина, като пак зависи от автомобила и пазарлъка

Коментар

Жоро Нешев- според мен ти е дал най-добрия вариант, праховата боядисване.

Коментар

Писал съм тук, а и не само аз, защо т.н. прахово боядисване, не е подходящо за случая.
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от mina Преглед на мнение
                          Жоро Нешев- според мен ти е дал най-добрия вариант, праховата боядисване.
                          Преди това бластирано качествено и топло-топло на праховото...
                          VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                          SXS-Restorations 0886513079
                          Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X