Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покритие за под

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покритие за под

Махнах на джипката стелките и ватата отдолу и сега се чудя с какво да покрия пода. Използвам я за лов и мокети и др неща нестават. Казаха ми, че имало някакви полиуретанови бои. Има ли някой опит с тях? Колко дебело става покритието? Износоустойчиво ли е?
    Ако някой има друга идея да каже

До: Покритие за под

Аз ползвам това http://www.elitsa-3.bg/auto_paint/dop_mat.htm , добро е , първо грундираш пръскаш шагрена и върху него можеш да оцветиш с боя по избор

Коментар

Прегледах го. Мерси. Колко дебело става покритието? Защото влизаме с кучета, ботуши и разни твърди предмети

Коментар

GRAVIT 630 - ПОЛИУРЕТАНОВА УПЛАТНЯВАЩА МАСА
        Това дали е подходящо. Да нанеса с шпатула по дебел слой?

Коментар

Аз бих заложил на GRAVIT 600 или 610, но нанесен с пистолет за шагрен, става като пръскана мазилка. По принцип е покритие за под купето и нямам представа как ще издържи ако се гази по него и го ровят кучовците. Каквото и покритие да нанесеш, повърхноста върху която работиш, трябва да е матирана и обезмаслена-за да получиш максимална здравина.

Коментар

Може да намажеш пода с полиестерна смола, да залепиш тънък пласт стъкломат и отгоре пак смола
            Ще е гарантирано по-здраво от всичко останало.
            Друг вариант е гумени стелки или балатум, като заемка от москвичите
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Пориестерната смола не залепва за металите. Съвсем никак.

Коментар

Вярно е , но пък това може да се ползва и като плюс - ако предварително се омаже с някаква мазнотия , ще се получат добре прилягащи към пода "легенчета" , които после много лесно ще вади от колата и мие с маркуча. Само трябва да се излеят прецизно.
                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Хрумна ми друга идея. В строителството предлагат саморазливни полиуретанови подове. Издържан на голямо натоварване и има с дебелина 5-10 мм. Единствено трябва да проверя дали ще държи върху боя или някакъв грунд върху боята, че не ми се чисти старата боя. Ако някой има опит да пише за това.

Коментар

А сега някой да открие осемте разлики между полиестер и полиуретан.
                    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Алуминиев рифел
                      "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Рифел не ми трябва. На мен пода ми е здрав. Трябва ми нещо дето ще е лесно за поставяне и издържливо и да не влиза вода под него.

Коментар

Здравейте!
                          Баща ми за ЖИгулито си взе едни такува гумени стелки,който а от твърда гума и седят като корита.Поздрави!

Коментар

Моята Нива я намазах с BODY 999, а отгоре изрязах с формата на пода и сложих 2мм гума - викат и "резина" по магазините и се продава на кг. Стана доста добре според мен. Над това си слагам зимата гумени, а лятото текстилни стелки за по-лесно почистване.
                            Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Идеята с боди и гума ми харесва. На каква основа е това боди и с четка ли се маже? Колко дебело става като покритие, защото влизат разни кучета и други ръбести неща J
                              Грунд слага ли му се на туй боди?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X