Колеги някой имали си представа къде и колко стърува корабната боя искам за едно шаси на газка
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Корабна боя
Свий
X
-
До: Корабна боя
Първоначално публикуван от Аниматора Преглед на мнениеКолеги някой имали си представа къде и колко стърува корабната боя искам за едно шаси на газкаНеможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
-
Провери внимателно какво ти трябва. "Корабна боя" е един боклук който се драска, не е устойчива механично и се мие с коресилин дори след години но пречи на охльовите и мидите да залепват по дъното. Не съм сигурен но мисля, че има някаква отрова в нея. Предназначена е само за дъната на кораби и лодки. Има други бои които се използват по корабите но "Корабна боя" обикновенно наричат точно тази.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Ако, както е писал drukman, под "корабна боя" разбирате противообрастващите бои за подводната част на корабите и лодките, то тя е съвсем неподходяща за покритие на шасито.
Иначе корабните бои (за боядисване на корпуса, надстройките, палубно обурудване и товарни устройства) са много видове. Пуснете в Google: International paints, Sigma coatings, Hempel's или просто marine paints and coatings и ще имате да четете и избирате. Общото е, че са скъпи, трудно се намират у нас и има много по-подходящи бои и грунтове предназначени точно за шасита на автомобили.
Ако все пак ви попадне противообратстваща боя ми драснете едно ЛС- ще предложа размяна за подходяща боя за шаси или купе.There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение.....
Ако все пак ви попадне противообратстваща боя ми драснете едно ЛС...Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Off topic:
А, на теб ли да обяснявам, че лудостите при нашего брата са най-често в голям и скъп комплект?
Освен джипката имам и лодка, всъщност 9 метрова ветроходна яхта, която обраства, когато е на вода.
Покрай "съкровището на Джорджо" и твоя бъдещ"фотйоил" чергичката ми пламна и от този край- сега и за мАтор се оглеждам.
Остро заразни хора като вас, трябва да бъдат поставяни под зловеща, много продължителна и безкомпромисна карантина под наблюдението на дащни, едрогърди медсестриThere is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
-
Вижте тези. Имат представителство във Варна. Фирми които тук работят детайли за кораби и за химическата промишленост ползват техни продукти.
http://www.sigmacoatings.com/protect...ts/sigmacover/
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнениеАко все пак ви попадне противообратстваща боя ми драснете едно ЛС- ще предложа размяна за подходяща боя за шаси или купе.
За сажаление, аз ще хода дома в Август, тогава мога да ти донеса хубава Hempel или Jotun боя, предлолагам 3 литра са достатични, как е с праймера, требва ли и той или се намира в Варна?Three witches watch three Swatch watches.
Which witch watch which Swatch watch?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар