Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Корабна боя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Корабна боя

Колеги някой имали си представа къде и колко стърува корабната боя искам за едно шаси на газка
    Газ 69 2.4i
    Густо майна, пътят свърши !!!
    GSM: О895 7О6О59

До: Корабна боя

Първоначално публикуван от Аниматора Преглед на мнение
    Колеги някой имали си представа къде и колко стърува корабната боя искам за едно шаси на газка
    Знам магазин където продават такава боя, ама колко струва незнам.Според мен не ти трябва точно такава боя.Нерентабилно е
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

Ако вземеш корабна боя попитай за подходящия грунд, че иначе парите отиват на вятъра. Има много добри решения и от автобоите.
      TLC 70, 2L-T, Dobinsons - 2", BFG - M/T 235/85/16, T-Max 12000

Коментар

Много добър вариянт е боята за пътна маркировка,особено смесена с ситни гумени стружки. И после поне 10г. никакви проблеми.
        Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.

Коментар

Във варна се продава корабна боя в много магазини.Но тая която на теб можеби ти трябва може да се намери от крз ако проявяваш интерс.
          Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Провери внимателно какво ти трябва. "Корабна боя" е един боклук който се драска, не е устойчива механично и се мие с коресилин дори след години но пречи на охльовите и мидите да залепват по дъното. Не съм сигурен но мисля, че има някаква отрова в нея. Предназначена е само за дъната на кораби и лодки. Има други бои които се използват по корабите но "Корабна боя" обикновенно наричат точно тази.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Ако, както е писал drukman, под "корабна боя" разбирате противообрастващите бои за подводната част на корабите и лодките, то тя е съвсем неподходяща за покритие на шасито.
              Иначе корабните бои (за боядисване на корпуса, надстройките, палубно обурудване и товарни устройства) са много видове. Пуснете в Google: International paints, Sigma coatings, Hempel's или просто marine paints and coatings и ще имате да четете и избирате. Общото е, че са скъпи, трудно се намират у нас и има много по-подходящи бои и грунтове предназначени точно за шасита на автомобили.
              Ако все пак ви попадне противообратстваща боя ми драснете едно ЛС- ще предложа размяна за подходяща боя за шаси или купе.
              There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
              No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
                .....
                Ако все пак ви попадне противообратстваща боя ми драснете едно ЛС...
                Т'ва па за какво ти е?
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Off topic:
                  А, на теб ли да обяснявам, че лудостите при нашего брата са най-често в голям и скъп комплект?
                  Освен джипката имам и лодка, всъщност 9 метрова ветроходна яхта, която обраства, когато е на вода.
                  Покрай "съкровището на Джорджо" и твоя бъдещ"фотйоил" чергичката ми пламна и от този край- сега и за мАтор се оглеждам.
                  Остро заразни хора като вас, трябва да бъдат поставяни под зловеща, много продължителна и безкомпромисна карантина под наблюдението на дащни, едрогърди медсестри
                  There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                  No wahalla.

Коментар

Вижте тези. Имат представителство във Варна. Фирми които тук работят детайли за кораби и за химическата промишленост ползват техни продукти.
                    http://www.sigmacoatings.com/protect...ts/sigmacover/

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
                      Ако все пак ви попадне противообратстваща боя ми драснете едно ЛС- ще предложа размяна за подходяща боя за шаси или купе.

За сажаление, аз ще хода дома в Август, тогава мога да ти донеса хубава Hempel или Jotun боя, предлолагам 3 литра са достатични, как е с праймера, требва ли и той или се намира в Варна?
                      Three witches watch three Swatch watches.
                      Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X