Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търся сервиз за пясъкоструйки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• търся сервиз за пясъкоструйки

Колеги, свалих си днес теглича. Търся някаде пясъкоструйка и прахово боядисване. Някой знае ли къде мога да отида да ми свършат тази услуга, ако има как комплексно.
    Последно редактирано от Ясен; 12-08-08, 19:48. Причина: кривопис

До: търся сервиз за песакоструйки

Пиши "песъкоструй" в търсачката-има няколко теми по въпроса.Ако не се оправиш, кажи да обяснявам пак къде да отидеш.
    Успех.
    Последно редактирано от Ясен; 12-08-08, 19:55.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от hamilton Преглед на мнение
      Колеги,свалих си днес теглича и търся някаде песакоструйка и прахово боядисване,някой да знае къде мога да утида да ми сваршат тази услуга,ако има как комплексно.
      От многобройните обяви за алуминиева дограма си избираш една фирма, която боядисва прахово. Подготовката я извършват самите фирми, но за по-сигурно е да й теглиш една едра шкурка. Цената на услугата е около 7 лв/кв.м. Добре е да си избереш за цвят един от тези, с които в момента работят. Иначе, няма да срещнеш разбиране.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
        Пиши "песъкоструй" в търсачката-има няколко теми по въпроса.Ако не се оправиш, кажи да обяснявам пак къде да отидеш.
        Успех.
        .Кои от двете думи са вярни "песъкоструй"/твоята/ или както пише "Симеон" песакоструйка.Иначе благодарско за съветите и на двамца ви
        Последно редактирано от hamilton; 12-08-08, 20:54.

Коментар

До: търся сервиз за пясъкоструйки

Вярно е пясъкоструй, но често се пише и песъкоструй (диалектно). Като твоето (песАкоструй) няма никъде.

Коментар

Прочети тази тема
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...F0%F3%E9%EA%E0
            LZ1NBN

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Вярно е пясъкоструй, но често се пише и песъкоструй (диалектно). Като твоето (песАкоструй) няма никъде.
              Нещо не разбирам,нали така съм го написал,както го казваш,че е правилно,погледни ми първия пост.

Коментар

Какво да го гледам, нали аз ти го поправях.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Какво да го гледам, нали аз ти го поправях.
                  .Да сега ти виждам подписа отдолу,важното е че се разбрахме,макар,че честно казано вече и аз незнам какво съм написал,но кажи как може една дума да е правилно да се пише по два начина,защо да няма и трети такъв?
                  Последно редактирано от hamilton; 13-08-08, 00:29.

Коментар

Първоначално публикуван от Нейчо Наков Преглед на мнение
                    Благодаря ти Нейчо,утре ще звъна,ама като си знам късмета сигурно ще са в отпуск всички

Коментар

Ето още една тема със сходно заглавие, http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...F1%F2%F0%F3%E9 ,и там има един-два адреса,та да има избор.

Коментар

Свърших работа в кв. "Дружба",ето сайта на фирмата за този който се интересува http://www.nik-beta.com а това е телефона на шефът им Николай Каталиев 0888 394115/посочения телефон в сайта никой не го чува/.взеха ми 30лв и още толкова за прахово боядисване,също така шефът им ми сподели ,че търси работници:монтажници,заварчици и оператори на пясакоструйка,ако някой търси работа може да се обади на горепосочения телефон и да преговаря.

Коментар

Леко са те попребили с цената.

Коментар

Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнение
                            Леко са те попребили с цената.
                            .Два часа се мъчиха в камерата за малки детайли/големия пистолет не им работеше/, оригиналната боя беше и с гумено покритие,а и съм доволен,че съм го отхвърлил като ангажимент,все пак е отпускарски месец,ако бях обикалял щях да ги дам за гориво и време щях да загуба,на тях накрая им се струваше,че малко са ми взели,неспираше да мрънка оператора,че бавно става...че ако знаел нямало да се хване и т.н

Коментар

Цената е субективен фактор,по-важно е,да си доволен от свършената работа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X