Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся свестен сервиз (изчукване и боядисване)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся свестен сервиз (изчукване и боядисване)

Ще съм благодарен ако споделите сервиз където работят добре, но не взимат 1000 кинта за "добър ден".

Причината е снощна среща от трети вид с апгрейднат голфаджия до Пасат комби, набиращ се на забранен ляв завой. Резултатът е, че Фиестата ми остана без муцуна и с огънат капак.

Тъкмо я бях взел от ремонта от предишната катастрофа и ми се иска този път първо да говоря със сервиза и после да ходя при онези цигани в ДЗИ.

А, да - от ден на ден движението в София става все по-безобразно и вече не знам от къде ще изкочи някой идиот. Този ми събра очите като се засили, при условие, че имаше един куп знаци и светофари, забраняващи завоя. Това на бул. "Ал. Малинов" на кръстовището на МакДоналдс. По булеварда нагоре имаше още 3 катастрофи, като на един Опел му беше паднал двигателят чак. На връщане по Цариградско имаше и една верижна. Изобщо, вървим към пълна анархия, особен с тези безмомощни полицаи и КАТаджии.

Светвни сервизи няма! Всички са си мамата е.... Или ще ти бават колата 1-2 месеца, или ще ти отрежат главата, но пак ще си оставят ръцете. Или ще ти я боядисат с боя, която ще почне да се люпи след 1 месец.

Аз си правя колите при един стар приятел в Лозен. Не е от евтините майстори, но всичко го прави както трябва с качествени материали(глазорит) и в прилични срокове. Пича е работил в Германия 6 години и е понаучил това онова. Казва се Ицо, телефона му е 0887741089. Кажи му, че аз те пращам.

Коментар

0888 21-43-19, Асен Петров. От мое име, че иначе ще стоиш на опашката до пролетта((( Има камера, пече ги. Намира се в комплекса на БАН, на 8-ми километър. Разберете се кога и къде да дойде да я види като не е в движение.
      Да, той прави Яровата костенурка ако искаш да чуеш мнение.

Коментар

Това което мога аз да препоръчам е сервиз Джемини4 (www.gemini4.com). Там боядисват перфектно, имат си камера и всичко останало. Като ориентировка за цена мога да дам пример с един УАЗ който в момента е там. За пълното му пребоядисване със смяна на цвета и отвътре, като предварително всички повърхности се китват и привеждат в идеален вид - 3000 лв. (металик)
        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
          ((( Има камера, пече ги. .
          Стефчо , баница се ПЕЧЕ , а боя СЪХНЕ !

Коментар

фюрер,би ли споделил проблемите с дзи,имаме бмв е36 затраховано при тях.закарахме го със 3-4 леки щети,посочиха ни техен сервиз там ни записаха и след 4 дни си взехме колата перфектно боядисана.не платихме нищо всичко се оправя между сервиза и застрахователя.изключително бях впечатлен,предвид че досега бях в алианц-що документи съм пренесъл за всяка щета,всичко финансирах на 100%,чакай по един два месеца за парите и все нещо остава недоплатено.случайно се оказах застрахован в дзи и в булинс и въпреки предубежденията ми към тях сега мога да кажа че разликата е огромна.
            В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

0899187842
              търсиш Жоро, фирмата е Ито микс
              Обади се от мое име -Йордан от Ирбис 3М- няма да имаш проблеми
              сервиза работи както трябва - може да ти се види скъп но използват качествени материали а те струват пари...

Коментар

Ако изсъхне става много лошо)
                Полимеризира. Съвременните бои са сравнително високомолекулни полимери, и много обичат предписания температурен режим. Иначе полимеризацията не завършва никога и боята си остава калпава((( И алкидните смоли и полиуретановите клетки всъщност се оказват много капризни. Как да е стават всякак, обаче здрави стават само в печката. Химия. Смрад и гадости. Даже с жена по-можеш да се разбереш)

Коментар

Мерси на всички отзовали се.

Братчед, моята е от 2000 г. и я минават по оценка, гледайки тавана. Миналия път ми скъсаха нервите и без разправии и цигании не променяха "ремонт" на "подмяна". Днес попаднах на същите оценители, но този път ги беше хванало празничното настроение и написаха половината предница за смяна, като се държаха много любезно и харабийски. Явно и там е циклофрения и зависи в коя фаза ги хванеш.

А, за който негодува ще кажа, че темата не е такъв спам, за какъвто я представя и ако не му е интересно да не чете. Ще отговоря и каква е връзката с моторите защото описах и ситуацията. Сходни преживявания съм имал и на мотор, но съм устисквал на косъм. Добре, че бях брониран и коланиран в колата, а не на две колела, че щях да правя салта през тъпия Пасат. Та това е връзката щом търсиш - с кола не си е работа в града, а с мотор съвсем. Пък и съм кротък моторист и много се дразня от селянията по пътищата.

Коментар

във варна има много добър сервиз..занимават се главно с това.цената няма да е от най малките но няма и да е някаква много голямане са връщали кола досега!сам си прави изводите)ако искаш телефон : 0897413911

Коментар

До: Търся свестен сервиз (изчукване и боядисване)

В близост до София (Нови Искър) има един сервиз който правят колите доста добре и на сравнително добри цени. В смисал от 120~150 лева на детайл, а за цялостно боядисване от 700~1000 лева. Ето ти и телефон за връзка 0886685545

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X