Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сваляне на боя!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сваляне на боя!?

Ето това съм го ползвал.Свалял съм боя от метал и от дърво с него, много ефикасен, но е малко скъпичък около 7лв беше. Има и български варианти, но не съм ги ползвал.
    Прикачени файлове
    "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

Първоначално публикуван от dido uzunov Преглед на мнение
      Ето това съм го ползвал.Свалял съм боя от метал и от дърво с него, много ефикасен, но е малко скъпичък около 7лв беше. Има и български варианти, но не съм ги ползвал.
      Този за който аз говоря е на Levis или нещо подобно.Разфасовка 1 лт. е някъде към 20 лв.Работи безотказно
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Като стана дума за дискавъри - "содоструй" (пасъкоструй със сода бикарбонат) Всичката боя пада, без да пипне метала. Обаче май е скъпо, и не знам тук дали някой го прави.

Само си представи цената за няколко чувала сода. А не знам дали можеше да се използва повторно.
        В един от хот род сериалите по Дискавъри даже чистиха с натрошени черупки от орехи

Коментар

Първоначално публикуван от bodevb Преглед на мнение
          В един от хот род сериалите по Дискавъри даже чистиха с натрошени черупки от орехи
          Може, да. Със всякакви твърди черупки става. Ама трябва да са смлени, и масрафа става прекалено голям.

Тая серия май и аз я гледах.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X