Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся тенекеджия и майстор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся тенекеджия и майстор

Коя от двете теми е по-темата, та да се концентрираме в/у нея ?

... или барем ги обединете, че така е малко шизофренично.
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Svetoslav92 Преглед на мнение
      Целта ми не е да и вдигам стойността. Няма да я продавам. Ще я карам още 5 години и ще отиде на вторични. Не искам да е грозна,а да има що-годе вид. Аз ако събирам пари и си взема опел астра 2001 мислите ли,че няма да наливам същите пари в нея? Даже повече щото предишния собственик само той знае какво и е причинил. Отделно частите са по-скъпи.

@Roninn
      Явно не знаеш,че най-скъпото нещо е боята и боядисването,защото трови. И явно всички като сте правили елементи и са ви взимали по 100-110 лева на праг защото с боядисването е толкова да. Без боядисване се поинтересувайте колко е?
      Оставам с чувството,че не сте обърнали внимание какво се иска.
      Светльо,не си ме разбрал,мога да свърша абсолютно всичко по тази кола ,кърпене,китосване ,боядисване и смяна на всичко което ти тропа,правя и основни ремонти,а стенда е на 700 метра от мен.Моята работа е друга,а първото ми е хоби,разполагам с всичко необходимо.На всичко отгоре ,същата фиеста сив металик ако е важно ,я има в двора ,кара я вуйчото....
      Аз не оспорвам нищо ,просто Тея пари ги сложи в някаква сметка и забрави за тях,от снимките разбирам че по тази фиеста има много за рязане,има един месец грубо работа по нея,тая кола който я вземе да я работи,ще я прави измеждудругото,защото нито можеш да платиш надниците на майстора,нито си заслужава защото цялата и стойност няма да покрие седем работни дни.Смяната на предните амортисьори на тая е никаква философия,трябват ти два крика и шепа болтове че има вероятност старите да излезнат с флекса.Направи го и ще разбереш 100 лв.малко или много пари са за тая работа,щото имаш да откачваш шарнири ,рейката стаб.щанга и така че да не ги прецакаш ,накрайниците ок,ами шарнирите без бой трудно ще се дадат,скоба може да помогне ако има правилната..за 10 дни съм сменил 4 такива амортисьори,хамалогия е.
      А...и парите не се смятат така ,по твоя начин гумаджията за да развърти 4 гуми ти взема 20 лв.представи си как ще ти сметне труда за това което искаш само по предницата.

Шапка свалям на дядо Владо.
      Последно редактирано от Roninn; 06-11-17, 12:44.
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Аз пък давам 2,74 за свирка.Ама няма. Все по 20 лева искат....
        Е нищо де , ти обявата /офертата не я сваляй . Може пък някой закъсал ...ъъъъ... някоя ...да се закачи .
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
          ... някой ...ъъъъ... някоя ...
          Амиии, то в тия модерни времена нещата вече са мааалко размити, а и не е ясно кой ще се справи по-добре, стига да не страдаш от предразсъдъци де.
          ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Ей какви прекрасни автомобили има тука за по 1000 лева
            http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=25438
            Land Rover Discovery II, V8 4.0
            VW Golf VI variant
            Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Колега,ако толкова време губиш за смяна на амортисьори и шарнири следователно или нямаш оборудването или...
              Смяна на шарнир и смяна на амортисъор пряко сила 1 час да е. Да не говорим,че на клипчетата излиза 15-16 минути. Какви 10 дни?
              https://www.youtube.com/watch?v=qbLZPTxbzkc
              https://www.youtube.com/watch?v=gkkfiS4dPOA

Коментар

Може би ние, от Голямото Добрутро снобеем.
                Може би като сърбина подхождаме така:

"... Е ово е стандарт: @беш и фърляш!", обаче:

1. ФорТ.
                2. `91 набор, 27 години?
                3. Кърпене, тенекедийство, боя?!?

Това ако няма някаква сантиментална стойност не го разбирам.
                Дори не мога да допусна, че идеята е серьозна.

Враг усраине

Коментар

Да споделя нещо, което не е по темата. Имам приятел, който караше голф2 - продадия заради двамата си синковци да не се бил излагал кво щели да кажат хората. Единият му подари голф3 другия голф4. За година и половина успя да счупи и двете. То не бяха картери, носачи, брони, радиатор за интерколера според него всичко се дължало на добрата ни пътна ифраструктура. С двойката не е имал такива проблеми и не спира да ми РЕВЕ за нея.
                  А за съживяването на форда не се знае причината, но поне картера не му се влачи по асфалта.
                  0877 877 297

Коментар

Аз като бивш голфаджия,ще кажа че сравняваш 124-ка със Пунто.
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

М'даааа, аз така се принудих да се разделя с "Ryakata Rated ® Пасатора" си - модел 1991 г.
                      Никой не искаше да се занимава с него за елементарни поправки - неотварящ се ел. прозорец, неработеща задна чистачка, смяна на накладки и т.н., все неща от които аз обаче не разбирам. А всичко друго си му работеше, вкл. климатика.
                      Онзи ден го видях бодро да си се движи, каран от човека, който го купи.
                      Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©

Коментар

Другия път вместо да хвърлиш колата питай. Знам поне две места където ще се занимават.
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Знам поне две места където ще се занимават.
                          Наистина ли? Точно такива каквито разправя Гагич, на калпазански но безсмъртни коли? Прозорец-бравичка-копче-за-парно-топка-на-лоста ?

Коментар

Да. Не работят всякакви марки, но фолксгаден го пипат.
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Както е известно, аз по чиста случайност имам само Рено. И УАЗ де ама той е ясно че е по друга схема.

Коментар

Ако потрябва нещо конкретно ще питам и ще те свържа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на Вчера.

Зареждам...
                                X