Някой правил ли е покритие с някакъв цвят върху алуминий? Става въпрос за нещо различно от праховото, по скоро нещо като оксидиране на метала с цел да се убие блясъка и да проникне в дълбочина!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Покритие (боядисване) върху алуминий?
Свий
X
-
за малки детайли /до 10-20см/ мога да те пратя на едно място където правят перфектни оксидации... после алуминевия "чарк" не може да се реже с флексдиска подскача и се рони...
Al2O3 е един от най-твърдите материали...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от LJ73за малки детайли /до 10-20см/ мога да те пратя на едно място където правят перфектни оксидации... после алуминевия "чарк" не може да се реже с флексдиска подскача и се рони...
Al2O3 е един от най-твърдите материали...2010 CRF 250 R
Коментар
-
А черна правят ли? Че от години ми се пречкат едни стойки, малки са, тъкмо повод да се реши и тоя въпрос.
Сипват разни гадости по рецепта във ваничката, пускат железцето и пускат ток с таен режимПосле всички викат ура! и браво!
Коментар
-
Първоначално публикуван от LJ73за малки детайли /до 10-20см/ мога да те пратя на едно място където правят перфектни оксидации... после алуминевия "чарк" не може да се реже с флексдиска подскача и се рони...
Al2O3 е един от най-твърдите материали...
Коментар
-
Първоначално публикуван от VolkПървоначално публикуван от LJ73за малки детайли /до 10-20см/ мога да те пратя на едно място където правят перфектни оксидации... после алуминевия "чарк" не може да се реже с флексдиска подскача и се рони...
Al2O3 е един от най-твърдите материали...
ПС: праховото е боядисване, а това е окисляване... 20-30 нанометра слойпомогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Елуксиране или алуксиране () на алуминий правят и в бившия радиозавод във Варна, сега Черно море. Данните ми са архивни, но знам, че устройството още работи. Координати и лица за контакт-йок. (Така имам една е- или алуксирана кафеварка тип кубинска в черно
, ама по принцип за по-сериозни неща ги използват)
На Николай Андреев жена му :)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар