Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Устойчива боя за автомобили (матово покритие)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Устойчива боя за автомобили (матово покритие)

Полиуретанова двукомпонентна. Не съм сигурен че е редно да уреждам невидими, но просто боя - може. На техните цени. С това боядисват новите Геленди и камиони на бившата армия като дойдат. Гланцовостта е под 5%. Дадоха ми да опитам - в магазина няма нищо подобно, и сам не съм успявал да докарам даже близко до тоя резултат.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      В Световрачене правят военна матова боя.
      Цветове? Или само NATO Green?
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Алкдна матова-е това ще е върха на сладоледа- хем евтино, хем хубаво. Не чи преди време гамата алкидни не е била по матова, ама ако някои иманформация за такова чудо, да сподели. Бая пара ще се спести.

Коментар

Каквито си искаш. Според това цената е 12 - 20 лева килото. Един джип иска около 3 кила.
          Боядисва се и с пистолет и с четка.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            Каквито си искаш. Според това цената е 12 - 20 лева килото. Един джип иска около 3 кила.
            Боядисва се и с пистолет и с четка.
            Веж,какви хубави новини...
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Стеф., сподели моляте на коя фирма е тази алкидна- много ще сам ти благодарна, ама със четката -няма да си боядисвам оградата я. Мерси предварително за информацията-защото със стандартните технологии ми излиза мнооооо скъпо.

Коментар

Първоначално публикуван от mina Преглед на мнение
                Стеф., сподели моляте на коя фирма е тази алкидна- много ще сам ти благодарна, ама със четката -няма да си боядисвам оградата я. Мерси предварително за информацията-защото със стандартните технологии ми излиза мнооооо скъпо.
                По-горе,Стефан написа:
                "Полиуретанова двукомпонентна. Не съм сигурен че е редно да уреждам невидими, но просто боя - може. На техните цени. С това боядисват новите Геленди и камиони на бившата армия като дойдат. Гланцовостта е под 5%. Дадоха ми да опитам - в магазина няма нищо подобно, и сам не съм успявал да докарам даже близко до тоя резултат."

Не става въпрос за алкидна.Предполагам,че говори за "Лакпром" Световрачане,но нека той каже по-точно,че имаше още някаква фирма за бои там.

Коментар

Колеги какво мислите за тази боя? Мен лично много ми харесва, имам същия ван и мисля така да си го боядисам
                  Прикачени файлове

Коментар

Имам аз една информация малко обратна на някой мнения тук и тя е, че качествената матова боя е доста по-скъпа от 2К или база-лак боите, заради липсата на стандартния лак, който пази останалите бои - има логика май...
                    VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                    SXS-Restorations 0886513079
                    Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

Първоначално публикуван от Bugman Преглед на мнение
                      Имам аз една информация малко обратна на някой мнения тук и тя е, че качествената матова боя е доста по-скъпа от 2К или база-лак боите, заради липсата на стандартния лак, който пази останалите бои - има логика май...
                      А,каква е тази "качествена матова боя"?Марка,производител...Защото,така звучи малко,като "брат ми гледал...".
                      То,при всички марки,които съм пробвал,матлака е по-скъп от нормалния.Реално,дори и при акрилната и полиуретановата боя се получава оскъпяване,заради добавената матмаста.
                      Та,ако имаш някаква по-различна информация,моля,споделия.

Коментар

Нямам нищо конкретно впредвид, просто исках да изясним малко нещата... Ако искаш нещо мега-матово - ще ти намеря...
                        VW Beetle 1200-1954/57/59/60/65 VW Beetle 1300-1970/72 / VW Transporter 1500-65 / VW Transporter 1600-74 / VW&Wartburg 4x4 Buggy / Trabant 600 - 62
                        Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. - К.Иречек

Коментар

Първоначално публикуван от Bugman Преглед на мнение
                          Нямам нищо конкретно впредвид, просто исках да изясним малко нещата... Ако искаш нещо мега-матово - ще ти намеря...
                          Е,за това питах..Все пак излиза нови продукти,да не съм пропуснал нещо...
                          Аз съм доволен от резултата,база+матлак на Сикенс ,ако си правя нещо за мен,по тази рецепта ще е.
                          Поздрави.

Коментар

Bugman аиде дай марка нещо темата умря....

Коментар

Не се сещам и нямам впредвид марка, още повече, от тези на пазара у нас...

Коментар

От: Устойчива боя за автомобили (матово покритие)

Я да изтупаме праха от темата
                                Докато днес пазарувах боички за спирачните апарати, попаднах на тази боя в Бриколаж. http://www.vamko.com/levis-ferro-metallic.php
                                Опитах се да надраскам мострата на капака и се оказа че с нокът в невъзможно а с ключ се наложи "хубаво" натискане.Понеже ми предстои боядисване на буса, който доста често това лято понадрасквах по офроуд разходки и къмпингуване, се зачудих дали не е добра идея да опитам с такава боя, която като структура е доста релефна и отгоре да я затворя с мат лак, макар че самата боя си е матирана.Някой има ли опит и наблюдения, да ми реши дилемите или да купя една кутия и да тествам

ПС
                                На тази фирма ползвах смивката в едни ламаринени кутии и определено това е най-добрата химия с която съм свалял стара боя.
                                DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X