Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Pajero - ремонт под калника
Свий
X
-
От: Pajero - ремонт под калника
Здравейте ... доиде време ремонта да се премести от дясната страна ... там нещата са по-сериозниизгнили части от веждата, надолу по извивката на калника и срещу задната дясна гума и всичко това е заради пластмасовите декоративни кори на калника на pajero v46.
Така се стигна след премахване на изгнилите участъци.
Това е по образ и подобие.
След фини доработки.
Това ще го режа.
Това ще го заварявам.
Това се получи. Автомобилът има сантиментална стойност за мен. Това е основната причина да го правя сам. Всеки съвет свързан с производството на части от купето и заваръни техники ще са ми полезни за вдигане на качеството.
-
Браво,много добре е станоло,лично аз никога не съм кърпил автомобил и затова съвет не мога да ти дам,но много бих се радвал ако ми се наложи някога да мога да се справя толкова добре.БравоТрагичното не е смъртта, а животът, който
хората живеят или не изживяват до смъртта си.
Чарлз Буковски
Коментар
-
Когато оформяш нов детайл е добре да не бързаш и да ползваш по малък чук. Нещата ще стават една идея по бавно, но по качествено. Иначе поздрави за ентусиазма. Добре се получава. Вземи си преобразувател за ръжда на Вюрт, направо кило и мажи, че след 2-3 години пак ще тръгне.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Аз бих изравнил каналите на веждите със строителен фугопълнител. Така няма да се събира кал и гняс, която да си работи на спокойствие след това. Пък сега идва и зима.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар