Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво е покритието по подкалниците и пода?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво е покритието по подкалниците и пода?

Привет , интересува ме какво е покритието което е изтрито от снимките. Идеи какво би било най-подходящо за обработката на детайлите?
    Прикачени файлове

От: Какво е покритието по подкалниците и пода?

На нисаните например е двуслоен цинк, отгоре епоксиден грунд, отгоре гумено/асфалтово, и най-отгоре боя. Където не е с гумено/асфалтово (прагове например), май имаше някакъв допълнителен междинен слой между грунда и боята.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

От всичко, което съм пробвал до сега, най-добре се държи полиуретановия уплътнител за фуги в строителството. Мажеш с по-твърда четка, за да не става много дебело и си готов за следващите 3-4 зими. Естествено отдолу преобразувател на Вюрт и епоксиден грунд.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:sikaflexpro-uplatnitelna-masa-za-fugi.jpg
Прегледи:2
Размер:45.5 КБ
ID:5670770

П.П. Снимката е само за онагледяване. Има продукти на най-различни фирми.
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
        От всичко, което съм пробвал до сега, най-добре се държи полиуретановия уплътнител за фуги в строителството. Мажеш с по-твърда четка, за да не става много дебело и си готов за следващите 3-4 зими. Естествено отдолу преобразувател на Вюрт и епоксиден грунд.
        Опитай с епоксиден грунд и отгоре полиуретаново лепило за автостъкла. Може да опиташ да залепиш и 2 епоксидни детайла със същото, ама само ако не трабва после да ги разлепваш, защото няма да ти се получи.

Лепилото за стъкла слепва на порядъци по-добре от полиуретановите уплътнители, дето са на салам. Лично опитано. Става като монолитен детайл с епоксида - опитах да го изчовуркам с отвертка - не се дава по никакъв начин.

Единствения му недостатък е че е по-гъсто и няма да стане с четка, а трябва с ръка, с ръкавици. Ужасно мазало.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Опитай с епоксиден грунд и отгоре полиуретаново лепило за автостъкла. Може да опиташ да залепиш и 2 епоксидни детайла със същото, ама само ако не трабва после да ги разлепваш, защото няма да ти се получи.

Лепилото за стъкла слепва на порядъци по-добре от полиуретановите уплътнители, дето са на салам. Лично опитано. Става като монолитен детайл с епоксида - опитах да го изчовуркам с отвертка - не се дава по никакъв начин.

Единствения му недостатък е че е по-гъсто и няма да стане с четка, а трябва с ръка, с ръкавици. Ужасно мазало.
          Полиуретановият уплътнител ме устройва напълно. Пък и се маже с четка.
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Може обаче всичките снадки, фуги, ръчета и застъпки по купето да ги минеш с лепило, като фугиране-това в случай че ще пада цялото покритие на пода, а не е само частична поправка.Полиуретаново лепило върху епоксиден грунд или боя е много яка работа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X