Привет , интересува ме какво е покритието което е изтрито от снимките. Идеи какво би било най-подходящо за обработката на детайлите?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво е покритието по подкалниците и пода?
Свий
X
-
От: Какво е покритието по подкалниците и пода?
На нисаните например е двуслоен цинк, отгоре епоксиден грунд, отгоре гумено/асфалтово, и най-отгоре боя. Където не е с гумено/асфалтово (прагове например), май имаше някакъв допълнителен междинен слой между грунда и боята.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
От всичко, което съм пробвал до сега, най-добре се държи полиуретановия уплътнител за фуги в строителството. Мажеш с по-твърда четка, за да не става много дебело и си готов за следващите 3-4 зими. Естествено отдолу преобразувател на Вюрт и епоксиден грунд.
П.П. Снимката е само за онагледяване. Има продукти на най-различни фирми.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Опитай с епоксиден грунд и отгоре полиуретаново лепило за автостъкла. Може да опиташ да залепиш и 2 епоксидни детайла със същото, ама само ако не трабва после да ги разлепваш, защото няма да ти се получи.Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеОт всичко, което съм пробвал до сега, най-добре се държи полиуретановия уплътнител за фуги в строителството. Мажеш с по-твърда четка, за да не става много дебело и си готов за следващите 3-4 зими. Естествено отдолу преобразувател на Вюрт и епоксиден грунд.
Лепилото за стъкла слепва на порядъци по-добре от полиуретановите уплътнители, дето са на салам. Лично опитано. Става като монолитен детайл с епоксида - опитах да го изчовуркам с отвертка - не се дава по никакъв начин.
Единствения му недостатък е че е по-гъсто и няма да стане с четка, а трябва с ръка, с ръкавици. Ужасно мазало.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Полиуретановият уплътнител ме устройва напълно. Пък и се маже с четкаПървоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеОпитай с епоксиден грунд и отгоре полиуретаново лепило за автостъкла. Може да опиташ да залепиш и 2 епоксидни детайла със същото, ама само ако не трабва после да ги разлепваш, защото няма да ти се получи.
Лепилото за стъкла слепва на порядъци по-добре от полиуретановите уплътнители, дето са на салам. Лично опитано. Става като монолитен детайл с епоксида - опитах да го изчовуркам с отвертка - не се дава по никакъв начин.
Единствения му недостатък е че е по-гъсто и няма да стане с четка, а трябва с ръка, с ръкавици. Ужасно мазало.
.
Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Може обаче всичките снадки, фуги, ръчета и застъпки по купето да ги минеш с лепило, като фугиране-това в случай че ще пада цялото покритие на пода, а не е само частична поправка.Полиуретаново лепило върху епоксиден грунд или боя е много яка работа.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар