Здравейте! Отскоро съм член на форума, не съм офроудър, имам алфичка, която има малък проблем с ръждата. Обръщам се към вас, понеже съм попадал на доста теми от форума и останах с впечатление, че сте много компетентни и опитни. Та, проблемът е следния. Колата има ръжда избила на задните подкалници и на мястото, на което се срещат подкалниците с пода на багажника. Има няколко дупки, които изкочиха като тръкнах с бормашината с телената четка. За момента съм се опитал да стопирам ръждата-отърках колкото мога, намазах с преобразувател и боядисах отгоре с Боди. Мисля, че засега консервирах нещата. Това докато реша какво да правя. Не ми се иска да се занимавам с тенекеджии, щото сигурно ще ми вземат много пари, а доколкото знам, заварките окисляват наоколо и после тръгва по-голяма ръжда. Четох, че има начин да се "изкърпи" ламарината с някаква комбинация от епоксидна/полиестерна смола плюс фибростъкло или нещо подобно.
Въпросът ми е как да го направя точно, какви точно материали ми трябват и откъде да ги купя?
Въпросът ми е как да го направя точно, какви точно материали ми трябват и откъде да ги купя?

Коментар