Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Полиране на стъкло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Полиране на стъкло

Здравейте.Как да си полирам предното стъкло надраскано фино от стъргане на прах и скреж с пластмасова стъргалка зимата?

От: Полиране на стъкло

Май никак.... Смяна на стъклото...

П.С. Тук ли спорихме с колегите в темата за големия лед, дали може да се надраска стъклото при ползване на пластмасова стъргалка ....
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Може и да можеш да си го полираш сам, но на твое място бих отишъл при човек на когото това му е работата. Има вариант (да нанесеш поразии) при който така ще ти излезе по-евтино. Освен това, трябва си машина, паста и дреболийки които само за едно полиране не си заслужава да си копуваш. И определено от пластмасова стъргалка може да се надере автомобилно стъкло!

Поздрави!
      Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.

Коментар

А къде в София има такъв майстор?

Коментар

Ако намериш човек който сполучливо да ти полира предното стъкло аз съм първи на опашката при него.Това го пиша съвсем сериозно защото съм търсил и не намерих.

Коментар

Първоначално публикуван от goiko Преглед на мнение
            Ако намериш човек който сполучливо да ти полира предното стъкло аз съм първи на опашката при него.Това го пиша съвсем сериозно защото съм търсил и не намерих.
            Кобра - 130 - 190 лв. в зависимост.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
              Кобра - 130 - 190 лв. в зависимост.
              Не си спомням защото беше преди две/три години,но съм питал или в Кобра или в Мустанг (не вярвам едните да притежават технология която другите да нямат),та ми казаха че могат да го полират,но гаранция че ще стане като ново не дават...а парите ще ми ги вземат във всички случай.

Коментар

Първоначално публикуван от goiko Преглед на мнение
                (не вярвам едните да притежават технология която другите да нямат),та ми казаха че могат да го полират,но гаранция че ще стане като ново не дават..
                :-))))) Майстора ти говори за ново , китайско ,триплекс ... + 10 лв. за смяна.
                Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

"Детайлинг" е думата с която да потърсите майстори по полиране в Гугъл. Предполагам че ще се приеме като реклама ако ви дам линкове и поста ще бъде изтрит, за това потърсете сами. Все пак бих ви препоръчал този майстор.
                  Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X