Здравейте, питанката ми е ми бихте ли препоръчали добър заварчик/тенекеджия в Русе за доизграждане на гредите около захвата на моста на Вектра А
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тенекеджия в Русе
Свий
X
-
От: Тенекеджия в Русе
Не знам дали ще намериш някой да ти свърши работа.Кърпенето вече се избягва,защото е трудно и съответно остава не платено,всеки гледа да работи на детайл и там цената е друга.При твоя случай се съмнявам да е само това за кърпене и по добрия вариант ще е сигурно -караш до като може. Ако се наложи да правиш гредите плюс прагове,вежди,подкалници и багажник,защото на Вектрата това ѝ е слабост,отиваш на доста пари и вече не си струва.
-
Първоначално публикуван от boyko Преглед на мнениеНе знам дали ще намериш някой да ти свърши работа.Кърпенето вече се избягва,защото е трудно и съответно остава не платено,всеки гледа да работи на детайл и там цената е друга.При твоя случай се съмнявам да е само това за кърпене и по добрия вариант ще е сигурно -караш до като може. Ако се наложи да правиш гредите плюс прагове,вежди,подкалници и багажник,защото на Вектрата това ѝ е слабост,отиваш на доста пари и вече не си струва.
Един комшия има опел кадет. Преди 2 години искаше да го правим, като той си прави нещата, аз само да заварявам. Накрая закара колата на майстор за ремонт. Изкърпване + боядисване са му вземали 2000лв и сега колата пак е тръгнала да ръждясва. Преди седмица ми вика да се бях отървал от колата и да взема нова.
Коментар
-
А може някой да е направил другите работи и сега да са останали само Гредичките...хайде вижте и направете колата на човека - все пак и той с пари ще дойде я , на мен ми е малко далеко но все пак ако е мераклия....да се нареди на опашката,защото сега се занимавам точно със същата работа но с нисана на жена ми , а там за това никой не плаща нооо може да се изкара нещо , катостудена бира , пържола и още нещо.Ама айде стига,че може да се окапем вече.
Последно редактирано от boyko; 08-02-14, 22:06.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар