Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тенекеджия в Русе

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тенекеджия в Русе

Здравейте, питанката ми е ми бихте ли препоръчали добър заварчик/тенекеджия в Русе за доизграждане на гредите около захвата на моста на Вектра А

От: Тенекеджия в Русе

Не знам дали ще намериш някой да ти свърши работа.Кърпенето вече се избягва,защото е трудно и съответно остава не платено,всеки гледа да работи на детайл и там цената е друга.При твоя случай се съмнявам да е само това за кърпене и по добрия вариант ще е сигурно -караш до като може. Ако се наложи да правиш гредите плюс прагове,вежди,подкалници и багажник,защото на Вектрата това ѝ е слабост,отиваш на доста пари и вече не си струва.

Коментар

Дай да я видя тази Опел-ВеЖда.
      На сърбела майката му е чесането.
      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Захват и изграждане в едно изречение = голямо приключение.
        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
        Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от boyko Преглед на мнение
          Не знам дали ще намериш някой да ти свърши работа.Кърпенето вече се избягва,защото е трудно и съответно остава не платено,всеки гледа да работи на детайл и там цената е друга.При твоя случай се съмнявам да е само това за кърпене и по добрия вариант ще е сигурно -караш до като може. Ако се наложи да правиш гредите плюс прагове,вежди,подкалници и багажник,защото на Вектрата това ѝ е слабост,отиваш на доста пари и вече не си струва.
          Може да е същия човек, преди около седмица ми писа по скайп да ме поразпита. Иска да се подменят гредичките. Питах го да не се окажат проблеми и на други места. Каза ми че всичко друго е здраво, само гредичките са прогнили и ушите за захват на моста. Щял сам да си свали резервоара и да дойде да огледам за какво става въпрос. Като работа е неблагодарна, много работа и на никой не му се дават пари.
          Един комшия има опел кадет. Преди 2 години искаше да го правим, като той си прави нещата, аз само да заварявам. Накрая закара колата на майстор за ремонт. Изкърпване + боядисване са му вземали 2000лв и сега колата пак е тръгнала да ръждясва. Преди седмица ми вика да се бях отървал от колата и да взема нова.

Коментар

А може някой да е направил другите работи и сега да са останали само Гредичките...хайде вижте и направете колата на човека - все пак и той с пари ще дойде я , на мен ми е малко далеко но все пак ако е мераклия....да се нареди на опашката,защото сега се занимавам точно със същата работа но с нисана на жена ми , а там за това никой не плаща нооо може да се изкара нещо , като студена бира , пържола и още нещо.Ама айде стига,че може да се окапем вече.
            Последно редактирано от boyko; 08-02-14, 22:06.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X