Здравейте, имам едно самоходно шаси. Номера на рамата е ръждясал и почети не се личи. Идеята ми е да търкам с телената четка, после да намажа с ръждопреобразовател и накрая да го пръсна с някакъв грунд. Цифрите са набити и не се четат много ясно в момента, но като се знае какви трябва да са се разбират. Идеята е да го пръсна с бял грунд и така като се намаже с нещо черно ще се проличат какви са. Като се надявам да се запази табелката по-дълго време. Сега ще го регистрирам в КТИ, като ми остава само боядисването.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос
Свий
X
-
От: Въпрос
Защо не се разходиш до въпросната инстанция и не попиташ там. Аз съм виждал как при подобно почистване с телена четка на бормашина, изведнъж изчезва една голяма люспа ръжда заедно с половината номер. Та да не стане после по-страшно от сега.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
От: Въпрос
Е няма как да стане по-страшно. Номера е на занитена ламаринка. Оригинално си пише нещо си с боя и има място за набиване на цифри. Ръждата е повърхностна и само трябва да се премахне леко. Като казах телена четка, имах предвид ръчна.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар