Ще Ви бъда благодарна ако ме насочите с какво да боядисам старата вана, която е вградена до стената.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Здравейте! Бих искала да попитам някой боядисвал ли е стара вана и с каква боя?
Свий
X
-
От: Здравейте! Бих искала да попитам някой боядисвал ли е стара вана и с каква боя?
Ако е чугунена,по същият начин,както се боядисва кола-с шприц кит,2 слоя автоемайл боя,лак.Ако не може с компресор(идеалният вариант),може в магазин за автобои да ти подгогвят спрейове под налягане.И да и се даде време за хубаво изсъхване
Коментар
-
От: Здравейте! Бих искала да попитам някой боядисвал ли е стара вана и с каква боя?
Корабна боя. По морето ги има в много магазини. Ама сигурно ще се намери навсякъде при добро желание. Изпитано и работещо на една вана едно време......висете отпуснато
Коментар
-
Има специален шпреи за вани ,пробвал съм го на чугунена вана доста време държи, маи от Бриколаж го взехПървоначално публикуван от Ionina2003 Преглед на мнениеЩе Ви бъда благодарна ако ме насочите с какво да боядисам старата вана, която е вградена до стената.
Коментар
-
От корабна до корабна боя има дистанция от морето до небетоПървоначално публикуван от Tony33 Преглед на мнениеКорабна боя. По морето ги има в много магазини...
Един юнак тук из заводите бе свил една бака противообрастваща (тогава дори още не беше tin-free), и си бе боядисал кухнята с нея.
После се хвалеше каква хубава боя било - мухите не влизали, а която влезела - умирала скоро
Иначе емайла не мога да си представя с какво ще се боядиса 'непрофесионално' така, че да бъде приятно за пипане и влизане във ваната...
Иначе чист чугун - да, някоя епоксидна боя ще е супер...
Има фирми, които предлагат възстановяване на емайла.. Ама като гледам цените - изглежда плашещо
(например http://resmalt.com )
Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
Коментар
-
я кажи по-подробно какъв е този спрей. имам на ваната /емайлирана/ едно наранено място и пуска ръжда, дали ще го запечата този спрей?Първоначално публикуван от mario6 Преглед на мнениеИма специален шпреи за вани ,пробвал съм го на чугунена вана доста време държи, маи от Бриколаж го взех________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеоще не съм я ремонтирал моята, но сега вече въпроса е дали да я освежавам или да я сменям....някой да е ползвал това?
или това:
[ATTACH=CONFIG]862364[/ATTACH]
Поръчах го това лепило на Бизон и спрея, но като разръчках ръждата, се отвори дупка с диаметър около 1 см. и ваната е за брак.
Ако на някого му трябва да казва, лепилото е неотваряно, а от спрея съм изразходвал 5%________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар