Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прецакан лак

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Прецакан лак

Здравейте!Става дума за прегоряло лаково покритие на покрива на една HONDA.Общо взето съм наясно със технологията,но до сега съм правил само малки поправки.Ще се радвам,ако някой е минал по този път и сподели опит и идеи за технологията и матерялите!
    [B]MITSUBISHI PAJERO 2800 GLS [/B]
    [I]Super Select 1995г. дълга база[/I]
    тел.0888718566-Любо

От: Прецакан лак

Кръгла шлайфмашина с шкурка Р180 и сваляш лака от целия таван до колонките. Ако и колонките са "заболели", сваляш до вратите и калниците. Ако колонките са добре, там ще направиш преливането и евентуалната разлика в цвета няма да е очевадна. Ако имаш следи от градушка или по-дълбоки ударчета и натисканици(следи от грубо товарене на горен багажник), пълниш с влакнест кит примерно на карсистем, след това финосваш с техния фин кит и ако си перфекционист биеш две ръце полиестерен шприцкит. Хващаш рендето на 3М и с шкурка Р180 минаваш тавана с контрола. След Р180 слагаш пак контрола и минаваш с Р240. Следва нова контрола и финосване с кръглата машина и шкурка Р320. Издухваш, обезмасляваш и пръскаш две ръце вече обикновения шприцкит. Оставяш да съхне 24 часа, а ако има възможност изпичаш с инфраред или залагаш колата 5-6 часа на слънце. Следва поръсване с контрола и минаване на шприца с кръглата машина и шкурка Р400. Следва ново поръсване с контрола и минаване с водна шкурка Р1000, но поставена поне на малко трупче и полята с много вода. После измиваш хубаво и оставяш да съхне. По-после идва облепването и боядисването.
    Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
    Из "Златния телец"

Коментар

От: Прецакан лак

С две думи без боя няма да мине?То и аз така си мислих,ама да питам се пак.Сувчето ще дойде в петък и тогава ще го видя на живо.Ще кача и снимки па да да видим-ще се вапца или някаква друга магия ще го лекува
      [B]MITSUBISHI PAJERO 2800 GLS [/B]
      [I]Super Select 1995г. дълга база[/I]
      тел.0888718566-Любо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X