Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за странна боя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за странна боя

Пода на многосерийния ми филм е покрит с някаква странна боя - поне 1.5 мм е дебела и еластична - нещо пластмаса

Имате ли идея както е това нещо?

Идеята, очевидно е износоустойчивост
    Последно редактирано от turtey; 24-02-13, 16:02.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

От: Въпрос за странна боя

Цъкни някое фото, де- какъв цвят е? Вероятно е някакъв вид антикор.
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Зелена е, какъв цвят )))

Е то на фото нищо няма да проличи - освен да откъртя едно парче и да ти го засиля с еконта )
      Не е атикор, това е горния слой. То тва чудо никога не е мислено да има баламатум или мокет.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        освен да откъртя едно парче и да ти го засиля с еконта )
        Може, ама да е по-голямо, заедно с част от пода И един ден, като станеш известен ще го продам за много пари
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Така по описанието ми прилича на само разливна замаска дето я слагат на пода в автосервизите.

Коментар

Първоначално публикуван от Оника Преглед на мнение
            Така по описанието ми прилича на само разливна замаска дето я слагат на пода в автосервизите.
            Ама не му е много нивелиран жипа, та майсторите са се изложили...
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Полиуретанова боя?Някои фирми я предлагат за камиони и тежки машини,но доста дебело требе да е нанесена...
              Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Ми 86 е ))
                Все още държи
                само на едно две места е протрита.

Питам кво е за да взема и аз таково и да го възстановя

Коментар

Лепило Тип-Топ омешано с гумени стружки ще ти свърши работа.Иначе съм чел че в един обикновен МБ има вложени 45 кг ПВС материали,разни болкити и покрития.
                  МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Гумени трици омешани с автоемайл лак.
                    На Зазо целия под го бях изтипосал така....

Коментар

На времето правехме едно покритие и беше доста добро. Стопен дзифт разреден с бензин , гумени трици , алкидна боя и лепило хелметекс - горе долу равни пропорции.

Коментар

Епоксидна смола някаква най-вероятно, има различни варианти за направа на индустриални подове
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

А гумени стружки от къде могат да се купят?
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Колеги, може да погледнете и полиуретановата паста, която се продава по железариите под формата на "салам". Дори от чисто нова и предварително обезмаслена шпакла едвам се изстъргва на другия ден след намазването. Освен това може и да се боядисва а там където има дзиф това е невъзможно. Не съм експериментирал дали може да се разреди и нанесе с пистолет за антикор. Ако някой реши да опита и такъв вариант, моля да сподели резултата.
                            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                            Из "Златния телец"

Коментар

Разрежда се с кореселин, но трябва да е пресен салама. Това което е в човката, не може да се разреди. Като стегне след нанасянето нищо не го разрежда. С пистолет не съм пробвал. Яко нещо си е. На практика е класи над всякакви бодита, асвалт и други подобни свинщини.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X