Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Боядисване на джипката със спрей >?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Боядисване на джипката със спрей >?

Всяка година си пребоядисвам Нивата по няколко пъти,първата ми работа като я пръсна да я вкарам в гората. Колега идваш,пием по бира и си готов,като предварително си я подготвил за боя.
    Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от krasivl Преглед на мнение
      Всяка година си пребоядисвам Нивата по няколко пъти,първата ми работа като я пръсна да я вкарам в гората. Колега идваш,пием по бира и си готов,като предварително си я подготвил за боя.
      Охо.. мерси за предложението, ама ще земе да ми стане навик и после... Вече получих нужната ми информация, така че ще се залавям. Само да уточним - каква марка грунд, боя, лак ?

Поздрави !

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
        И сега... в понеделник ще тичам за пистолет, а по-специален ли трябва да е ако реша да ползвам металик ?

Мога да ти услужа с пистолет,ако обещаеш че ще го изкъпеш добре преди да ми го върнеш.Ако имаш трифазен ток мога и компресор да ти дам.Виждам че си от Банско,но не се познаваме.Ама хич не ме кефи да казвам,че имам познат дет си боядисва жипката със спрей за кюнци.Така или иначе хамалогията е в подготовката.Не си прецаквай труда.
        Пиши на ЛС.

Коментар

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
          Мога да ти услужа с пистолет,ако обещаеш че ще го изкъпеш добре преди да ми го върнеш.Ако имаш трифазен ток мога и компресор да ти дам.Виждам че си от Банско,но не се познаваме.Ама хич не ме кефи да казвам,че имам познат дет си боядисва жипката със спрей за кюнци.Така или иначе хамалогията е в подготовката.Не си прецаквай труда.
          Пиши на ЛС.
          От горчив опит знам - никога не ползвай чужд инструмент. Ще си снабдя с всичко необходимо, дори и да забавя процедурата, поне ще знам че иам и това в арсенала. А от спрей се отказах преди 3-4 поста . Май, май е по-добре да разчистя гаража и да го направя на бояджииница, че навън с импровизирани найлони нема да стане.
          * Та каква боя да ползвам ?

Поздрави !
          п.п. Фолито също беше варянт, ама нещо се съмнявам дали ще стане като хората, да не изглежда като сеедно съм взел джипа от кроки с играчка ! Да е на един детайл става, ама на повече. Другото което ми хрумва е нещо от сорта на мачкан лак, или тва дето Явор ползваше за черната тойота .

fill - случайно да караш едно сиво паджеро 1 дълга база ?
          Последно редактирано от I.Stoyanov; 23-02-13, 15:01.

Коментар

fill - случайно да караш едно сиво паджеро 1 дълга база ?
            Не,нямам джипка.17 години се занимавах с автотенекеджийство.Сега с боядисване,ама прахово.
            Фолиото е скъпа и безполезна инвестиция.Бои,както е казал Тарана,има евтини български.В Разлог има магазин с добър избор.За Банско незнам.

Коментар

Не,нямам джипка.17 години се занимавах с автотенекеджийство.Сега с боядисване,ама прахово.
              А колко горе-долу ще излезе да се боядиса джип прахово - примерно става дума за разкостен на елементи къс Дифендър?
              "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                А колко горе-долу ще излезе да се боядиса джип прахово - примерно става дума за разкостен на елементи къс Дифендър?
                Принципно не е невъзможно,но има някои подробности,които усложняват нещата.Старата боя трябва да се отстрани напълно.Не трябва да има нищо,което не издържа на 200 градуса.Обикновенния авто кит отпада в случая.Цената по принцип е на кадратен метър.

Коментар

Принципно не е невъзможно,но има някои подробности,които усложняват нещата.Старата боя трябва да се отстрани напълно.Не трябва да има нищо,което не издържа на 200 градуса.Обикновенния авто кит отпада в случая.Цената по принцип е на кадратен метър.
                  Развеселихте ме.

Коментар

Развеселихте ме.
                    И къде да се смеем...

Коментар

Е вече бзан кой да търся ако имам нужда от прахово боядисване. Къде г/д се намираш. Всеки ден съм в Разлог, за кой магазин става въпрос ?

Поздрави !

Коментар

И къде да се смеем...
                        Искаш да кажеш че си боядисал прахово автомобил.

Коментар

Е вече бзан кой да търся ако имам нужда от прахово боядисване. Къде г/д се намираш. Всеки ден съм в Разлог, за кой магазин става въпрос ?

Поздрави !
                          В Разлог има четири светофара.Три от тях са на една и съща улица.Четвъртия е в посока болницата,идвайки от Банско през кръговото на центъра.Точно на това кръстовище е магазина.Аз съм в бившия промкомбинат,сега стокова борса ТиЕнДи.
                          ПП.Праховото е подходящо за джанти и някои конзоли и алуминиеви детайли по автомобила.По широко е приложимо в алуминиевата дограма.

Коментар

Искаш да кажеш че си боядисал прахово автомобил.
                            Не,не съм.Това не означава,че не може.Температурата на изпичане на покритието го прави неприложимо.Което поставя условия по въпроса за цената.Но не е невъзможно.

Коментар

В Разлог има четири светофара.Три от тях са на една и съща улица.Четвъртия е в посока болницата,идвайки от Банско през кръговото на центъра.Точно на това кръстовище е магазина.Аз съм в бившия промкомбинат,сега стокова борса ТиЕнДи.
                              ПП.Праховото е подходящо за джанти и някои конзоли и алуминиеви детайли по автомобила.По широко е приложимо в алуминиевата дограма.
                              На кръговото в дясно, до реката ?

Поздрави !

Коментар

На кръговото в дясно, до реката ?

Поздрави !
                                От кръговото в посока болницата. На пет метра преди светофара в дясно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X