Обява

Свий
Няма добавени обяви.

как да си направя камера на боядисване на автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• как да си направя камера на боядисване на автомобили?

здравейте,

има ли някой информация за такава камера на боядисване (спецификации, схеми, линкове към други сайтове) как мога да си направя? Разполагам с голям гараж и искам да го пригодя. Благодаря за информацията.

От: как да си направя камера на боядисване на автомобили?

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=56769
    Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

мерси много

Коментар

Здрасти колега по добре си купи втора употреба по малко ядове ще имаш и почваш да работиш веднага моята я сглобих 1 ден и за още 2 я освежих и почнах да работя.Имам и правена излезе ми по скъпо и не е като истинската.Всички експерименти които предстоят са за твоя сметка и това което не стане средствата са загубени за винаги.Аз ти казвам като пробвал и неуспял с крайния продукт винаги има прашинки.Както си решиш просто ти давам съвет които аз не послушах на времето. Ако ти трябва нещо мога да ти пратя снимки.Успех.

Коментар

Първоначално публикуван от pribatgosho Преглед на мнение
          Здрасти колега по добре си купи втора употреба по малко ядове ще имаш и почваш да работиш веднага моята я сглобих 1 ден и за още 2 я освежих и почнах да работя.Имам и правена излезе ми по скъпо и не е като истинската.Всички експерименти които предстоят са за твоя сметка и това което не стане средствата са загубени за винаги.Аз ти казвам като пробвал и неуспял с крайния продукт винаги има прашинки.Както си решиш просто ти давам съвет които аз не послушах на времето. Ако ти трябва нещо мога да ти пратя снимки.Успех.
          Колега,знаеш ли колко киловата е горелката на твоята камера?
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Здрасти колега горелката се регулира от 95 до 240 киловата около 1000лева е нова готова за работа www.caloria.bg/category_42.html разгледай ги трябвати модел G 20S дюза на 45 градуса 4 галона и зимата не е проблем.Можеш да вземеш и втора употреба от някоя фурна за хляб вече са с газови гледй само електрония блок да е здрав.Ако имаш проблеми ще ти обясня как да я оправиш има и части за тях така яе нямаш грижи.Успех!

Коментар

Благодаря,ато стигна до там,ако има нещо ще питам.

Коментар

ако не си виждал шкафа с топлообменика ,турбината и клапата кайи да ти пратя размери това е най скъпото и съществено в една камера другото е обикновен гараж.

Коментар

Първоначално публикуван от pribatgosho Преглед на мнение
                  ако не си виждал шкафа с топлообменика ,турбината и клапата кайи да ти пратя размери това е най скъпото и съществено в една камера другото е обикновен гараж.
                  Бе, и аз купих една употребявана,но и бяха откраднали горелката....Като почнах да я монтирам реших,че 6 Х 4 метра ще ми е малко и я удължих.Бе сам си усложнявам живота...Понеже така и така,се мотая с пускането,обмислям долен ред лампи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X