Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пистолет за силикон и подобни смеси в картуш?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пистолет за силикон и подобни смеси в картуш?

Значи, до момента съм скапал поне 6-7 такива, все различни чишити, при което някои се кривят, някои се чупят, а някои започват да не работят както трябва - например изпускат. Писна ми. Последния сдаде точно когато си лепях фаровете, и трябваше да мисля някакъв подръчен метод. Не че не стана, ама можеше и по-добре. Накратко: ПИСНА МИ ОТ БОКЛУЦИ!!!

Споредлете вашия опит. Какво използвате вие? Бих си купил някакъв "моторизиран" дори, но някак удрам на камък до сега с намирането на такъв. За тия, използващи т.нар "салами" в момента поне не мисля, поради ограниченото предлагане в на пълнители "салами" за тях в ширпотребската магазинна мрежа. Искам такъв за картуш, максимално здрав, при възможност моторизиран. Падам си мързел, та ще ми дойде добре.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Пистолет за силикон и подобни смеси в картуш?

И аз имам тая мъка... е, за мен може и не моторизиран, че не ми се разправя с кабели или акумулатори. Само да не се чупи!

Коментар

Ей такова искам:

ИСКАМ ПЪК!!!!
      Прикачени файлове
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Момци, никой ли не е работил с такова бре? Помагайте!

Skil, RYOBI, Makita го имат в каталога си, но никой тук не го продава, или поне не мога да намеря.

От UK мога да го поръчам, ама ще дойде нам кога си...

ПП: Намерих тук едни продават "Milluakee" или нещо от сорта. на цена малко под 1000лв. Май пак ще пазарувам от UK за... около 130.
        Последно редактирано от sparkybg; 22-02-10, 14:24.

Коментар

Купуваш си 3M и забравяш за проблемите. Имат пневнатични с много прецизно регулиране на "спусъка".

Коментар

Колега зашто трябва да е морторизиран по цял ден ли бачкаш с силикон???

Нали знаеш че колккото е по сложно едно нешто толкоз по голям е варянта да се счупи!!!

Аз слагам дограма и ползвам един и сьшти пистолет вече 4 години като с него съм изкарал и 3-4 силикона за предни стъкла като те са много гасти и излизат много трудно ако несе загреят!!!

И пистолета ми е оште здрав и е на Хенкел пластмасов целият!!!

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
              Купуваш си 3M и забравяш за проблемите. Имат пневнатични с много прецизно регулиране на "спусъка".
              Да де, ама трябва и компресор, а аз искам и вкъщи да си работя.

В крайна сметка или ще поръчам от UK за около 130-150лв електрически, или ще си взема възможно най-качествения ръчен, който намеря.

Тук продават един на Black&Decker на подозрително ниската цена от 80лв, но в момента нямат наличност, и не се знае кога ще имат.

Коментар

Първоначално публикуван от Galcho Преглед на мнение
                Колега зашто трябва да е морторизиран по цял ден ли бачкаш с силикон???

Нали знаеш че колккото е по сложно едно нешто толкоз по голям е варянта да се счупи!!!

Аз слагам дограма и ползвам един и сьшти пистолет вече 4 години като с него съм изкарал и 3-4 силикона за предни стъкла като те са много гасти и излизат много трудно ако несе загреят!!!

И пистолета ми е оште здрав и е на Хенкел пластмасов целият!!!
                Моторизиран, защото полагането на силикон или каквото друго е, става много по-равномерно.

Абе, ще го мисля. Най-накрая ще взема да си направя една приставка за акумулаторната бормашинка, и ще им тегля една даългосвиреща на всичките търговци с тия ненормални цени.

Коментар

Ако ще правиш такава приставка имам интерес да купя една, предполагам ще има и други, та мисли за серия.
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Мисля че с едно стругле и малко развинтена фантазия и няй вече свободно време може да го направиш и по добро от оригинала!!!

Пример мога да ти дам в наз бащта ми е направил пълначка за суджуци от стар спирален крик от вартбург комби!!!

Ако намериш такова крикле може да сътвориш нештичко!!!

Аз лично бих си поиграл да си го направя от колкото да се чудя какво да взема каот всичко изглежда ненадеждно!!!

Успех в начинанието!

Коментар

Взех засега някакъв ръчен на Henkel. Поне не буксува, ама имам чувството че ако го стисна както трябва, ще се счупи пласмасата отпред, дето държи картуша.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Взех засега някакъв ръчен на Henkel. Поне не буксува, ама имам чувството че ако го стисна както трябва, ще се счупи пласмасата отпред, дето държи картуша.
                        Добре де, нали коментирахме, няма да се счупи.
                        подаръци за мъже от FACOM
                        промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                          Добре де, нали коментирахме, няма да се счупи.
                          Абе като гледам как се гъне пластмасата отпред като го понапъна, не съм много сигурен. Засега ми свърши работа и мога да кажа че е що годе читаво направен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X