Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся шмиргелово камъче

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся шмиргелово камъче

за острилка за бургии. ф28хф7х19 мм.
    Ето такова:

До: Търся шмиргелово камъче

Имам такова но е по-голямо. Външния диаметър е към 120мм а височината на чашата към 50мм. За заточване на твърдосплавни резци е предвидено. Не видии. Просто твърди стомани.
    Ако върши работа е твое.

Имам и специална гумена шайба за полиране на режещия ръб на резци. Удвоява живота.

И някакви диамантови шайби ми се мотат и ...бе имах точило за книговезки резци ама не се намери работник като света и го разкарах.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

У, няма да влезе. То се завира на една ос вътре в това, надълго.

Коментар

Утре ще ти проверя за такова малко.

Ъъъъ днес.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

) Благодаря

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            за острилка за бургии. ф28хф7х19 мм.
            Ето такова:
            Дай малко подробности за тая техника, че ми стана интересно. Не ми е проблем да ги точа на шмиргела, но това изглежда по-мързеливо.
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
              Дай малко подробности за тая техника, че ми стана интересно. Не ми е проблем да ги точа на шмиргела, но това изглежда по-мързеливо.
              По-мързеливо, и по-точно. Аз се бях засилил да си купувам острилка за волфрамови електроди, което е подобно, ама цената ме отказа.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Стефане, толко дребни няма.
                Съжалявам.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

То никъде ги няма. И магазина от който е купена машинката го няма
                  Продължаваме търсенето.
                  Шмиргел като шмиргел, просто стойката държи бургията към него правилно накриво. Регулира се от 80 до 130 градуса. Ужас много време пести, особено ако имаш да правиш много дупки.

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                    http://www.google.bg/url?sa=t&source...nXcvsYzqA9SfFw
                    http://www.google.bg/url?sa=t&source...Kd0DyI2hlnm1Nw
                    http://www.google.bg/url?sa=t&source...i280sV-jkHqmcQ
                    898658335

Коментар

) Силен превод

Коментар

Къде ги има и колко струват, а превода е перфектен

Коментар

Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнение
                          Къде ги има и колко струват, а превода е перфектен
                          Щом не си разбрал, верно е силен превода.
                          Уникално.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Сигурно съм много тъп, но от този превод не бих могъл да разбера нищо, добре че е видеото. Еле цена никъде не видях.

Ако искате право точка за работа, но не искам да се превърне в инструмент и смилане машина експерт, Darex XT-3000 е точно за вас.
                            It sharpens a wide variety of sizes and styles of drills and other tools with ease and accuracy.
                            Той изостря голямо разнообразие от размери и стилове на бормашини и други инструменти, с лекота и точност.
                            Imagine, for the price of a couple hundred drills, you can sharpen in house for only pennies a drill.
                            Представете си, за цената на няколкостотин упражнения, можете да изостря в къщата само за пари тренировка.
                            Using our patented chuck/cam design allows anyone to be a sharpening expert with a few minutes of instruction.
                            С помощта на нашите патентовани патронник / CAM дизайн позволява на всеки да бъде заточване експерт с няколко минути на обучение.
                            A rock solid heavy duty machine capable of sharpening all day, everyday.
                            А рок твърди тежка машина мито може да заточване по цял ден, всеки ден.
                            Attachments can be interchanged in seconds and all adjustments can be made without tools.
                            Прикачените файлове могат да бъдат разменени за секунди и всички корекции могат да се правят без инструменти.
                            Attachments are available to sharpen Countersinks, Brad Points, Step Drills, Large drills 13/16" - 1-3/16" (21-30mm), Left Hand drills, and 90° drill points.
                            Приложения са на разположение да се изострят зенкери, Брад точки, стъпка Бормашини, Голям упражнения 13/16 "- 1-3/16" (21-30 мм), лявата ръка упражнения, и 90 ° точки тренировка.
                            Click xt-attachments to go there now.

Коментар

Ето ти цена. Малко трудно се превежда тоя превод....ама това е.

- Пробивни Доктор Diamond изостряне на колелото - 100-Грит, модел # DA31320GF
                              Други продукти от Бормашина Доктор
                              Не капаро все още. Бъде първи. Цена: $ 19,99

В наличност.
                              Корабите от и продавани от acehardwareoutlet.

От тук: http://translate.google.bg/translate.../dp/B000BKTA00
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X