Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стругаро-фрезистка работилница

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стругаро-фрезистка работилница

Препоръчайте ми някоя стругаро-фрезистка работилница в западната част на София, където да работят на нормални цени.
    пс:Търсих в гугал, навъртях можеби 20 телефона, едни имат само стругове без фрези и немогат да ми направят детайла, други са прекалено заети сега и тр много да се чака, трети пък искат някакви астрономични цифри за прост детайл, който представлява два прилепени правоъгълника с дупки по него, четвърти са по Перник и Дупница(а в обавите пише София)и тн...

До: Стругаро-фрезистка работилница

Божурище устройва ли те?
    Обади ми се 0887 895920
    Стоил L200

Коментар

Първоначално публикуван от TrOfi Преглед на мнение
      Препоръчайте ми някоя стругаро-фрезистка работилница в западната част на София, където да работят на нормални цени.
      пс:Търсих в гугал, навъртях можеби 20 телефона, едни имат само стругове без фрези и немогат да ми направят детайла, други са прекалено заети сега и тр много да се чака, трети пък искат някакви астрономични цифри за прост детайл, който представлява два прилепени правоъгълника с дупки по него, четвърти са по Перник и Дупница(а в обавите пише София)и тн...
      Колега, доста време се занимавам с производство и ще се опитам да обясна защо ти отказват. В един детайл определящото цената донякъде е сложноста, но основното е серията. Затова ти отказват или ти казват "солени" цени. Лично при мен като дойде приятел за нещо дребно го пращам при други за да не си разцентровам машините.
      0888543685 Валери

Коментар

Първоначално публикуван от michu Преглед на мнение
        Божурище устройва ли те?
        Обади ми се 0887 895920
        Стоил L200
        Устройвало ме е перфектно, аз намерих в Банкя, занапред ще имам в предвид и тебе.

Коментар

Колега стана ли плочката ?
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Имам един въпрос към знаещите.
            Интересува ме дали на струг може да се захване цяла джанта за да се престърже централния отвор да стане по голям.
            От 93 мм на 110 мм примерно.
            И ако да-къде в София и евентуално цена за 4 бр.
            Аз знам че нищо не знам,но други и това не знаят.

Коментар

Докарай ги при нас,ще се договорим.
              Стоил L200

Коментар

Аз съм престъргвал централния отвор на джанти 15" при стругарите след италианеца преди 3год ми взеха 15лв, проблема там е че много зависи на кой ще попаднеш, че понякога не са много отзивчиви.

Коментар

Първоначално публикуван от TrOfi Преглед на мнение
                  Ako ти е удобно в студентски град-9652304 Иван се казжа човека.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                    Колега стана ли плочката ?
                    Стана и още как! Мерси много .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X