Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Техническа литература и документация за металообработващи машини

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Техническа литература и документация за металообработващи машини

Не знам дали 320-ката има автоматичен режим като 321-цата, ама ако има, по-лесно ще ти е да измислиш наново всичко, отколкото да бориш оригинала. Ще стане в пъти по-просто, когато махнеш всичките излишъци покрай тоя режим.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Не знам дали 320-ката има автоматичен режим като 321-цата, ама ако има, по-лесно ще ти е да измислиш наново всичко, отколкото да бориш оригинала. Ще стане в пъти по-просто, когато махнеш всичките излишъци покрай тоя режим.
      Ами това е един от проблемите, имала е автоматичен режим. Било е с физически крайни изключватели, които се монтират на масата и при достигането им, завъртат една роза под ръчката за ляво и дясно, за да върнат масата в бърз ход обратно до другия изключвател. Аборигенска работа, но за времето си явно е била хай енд . Ще помисля върху варианта с нова логика, просто се надявах да тръгне, както си е.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Има го полуавтоматичния режим . Кой и защо е сложил тая дивотия на универсална фреза не знам ама поне аз не съм видял някъде някой да я е използвал .
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от parad0x Преглед на мнение
          Ами това е един от проблемите, имала е автоматичен режим. Било е с физически крайни изключватели, които се монтират на масата и при достигането им, завъртат една роза под ръчката за ляво и дясно, за да върнат масата в бърз ход обратно до другия изключвател. Аборигенска работа, но за времето си явно е била хай енд . Ще помисля върху варианта с нова логика, просто се надявах да тръгне, както си е.
          Не мисли никакъв вариант за тая система. Просто я махни, ако можеш. Не само че никога няма да я ползваш, ами е възможно да ти направи проблеми. Питай Станьо, ще ти разкаже интересен случай.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

какво да почерпя?

Коментар

Здравейте, колеги сканирах един паспорт на гелотина 6.3 производство на Полски трамбеж не се получи добре има ли програма с която мога да подобря
              ако на някой му е необходима мога да кача или пратя
              Поздрави

Коментар

Привет момчета!
                Имам доста металорежещи машини в работилницата събирани през годините, но нямам паспортите за тях. Опитвам се да ги издиря из нета, но попадам на такива, които са писани на руски език, за това ще ви помоля ако някои има паспортите на български написани за следните машини да ми ги изпрати на пощата.
                Струг С11С
                струг С5
                струг С6
                ножовка хидравлична ОН -253
                шепинг НС-631
                Колонна бормашина, хич не и знам модела, но е от голямите машини, по-старите с заоблените форми.
                Фреза фу 321 казанлъшка от по-стария модел, май беше 69год.

email: kubol@mail.bg
                А ето и малко за това с което се занимавам. В момента си изграждам сайта и канала към него
                Продукция
                Канал в youtubehttps://www.youtube.com/channel/UC6v...KN5fTc8dcz6agg
                http://kubol.net

Коментар

Здравейте колеги! Не мога да отворя документацията в началото на темата.Отваря се несъществуваща страница.Интересува ме струг С8.Ако някой може да помогне със съвет ще съм му благодарен!
                  ivan_pa6in@abv.bg
                  Спорът ражда истината, а нуждата - изобретението!

Ако тръгнеш след муха, непременно ще стигнеш до лйно! /партийна поговорка/

Коментар

Какво точно те интересува,и кой модел точно е с8 та.

Коментар

Имам сканирани повечето паспорти масовите български металообработващи машини но нито знам къде нито мога да ги кача . Знам че форума има такова място ама къде е ?
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

На табелата пише С8С.Други табели няма.На първо време ме интересува с какво масла работи.Явно има доста липси по него та искам да започна от някъде.Всякаква информация ще ми бъде от полза.

Коментар

Ако не ти е проблем дай някоя снимка да е по ясно.

Коментар

За сега не мога да го снимам защото е в чужд имот а пък собственика не е тука.Може би към края на месеца ще го снимам.За сега ме интересуваше повече що за чудо е това на теория.

Коментар

Трябва ми схема на предавателната кутия за C10MБ. Пробвха да търся, но търсачката на форума е поредното нещо, което не работа, а нямам времето да прочета 40 страници тема
                              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Здравейте sek.1 от скоро се здобих със струг с5а .Искам да ви помоля ако имате документация за него ако може да мия изпратите.Благодаря.Моят имейл е ringa74@yahoo.com

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X