Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маса за фреза

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Маса за фреза

Маса за фреза? интересува ме от къде да си "открадна" ,направя, или възли, агрегати и т.н. подобни чаркалаци дето да стават за тази работа да придобия по някъв начин по възможност за без пари , или за малко пари-идеи?наи много инфо и идеи ми трябват за трито оси,самата маса не ми е голям проблем

Маса по X,Y ли ти трябва? Ако да , най-доброто и с най-ниска цена е готова от "ВСК Кентавър" / намира се зад Илиенци/ - тежи 120кг и е на цена 620лв. , като я комбинираш с голямата им настолна бормашина става нелоша малка фреза

Коментар

да това е идеалния вариант ако не успея да си намеря два три болта с гаиките и някъв механизъм за плъзгането на по евтина цена,или да намеря от няква друга машина подобни механизми?

Коментар

Какво искаш да правиш? Фрезата е от по-сложните и скъпи машини а времето на крадените мина ...
        Като са разбити паралелите всъщност нищо не можеш да правиш на нея.

Коментар

До: Маса за фреза

Първоначално публикуван от Leam Преглед на мнение
          Маса по X,Y ли ти трябва? Ако да , най-доброто и с най-ниска цена е готова от "ВСК Кентавър" / намира се зад Илиенци/ - тежи 120кг и е на цена 620лв. , като я комбинираш с голямата им настолна бормашина става нелоша малка фреза

В ЗММ Троян произвеждат такива маси,а по мое желание разработиха и вариант с делящи се и ъглово независими маси ,с ъглова скала между тях.
          Най добре е да си купи евтина фреза,всичко тръгва от това има ли ,или не пазар за инициативата.Иначе и аз съм колекционер,-супорти,направляващи,маси,винтовосъчмени двойки и тнт. все едно съм в Лувъра сред тях

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X