Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Страничен повдигач (подемник)

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Страничното вдигане съм правил с превързване през джантите на гумите. Подлагат се трупчета между въжето и джантата за да не опира в калниците и купето при набирането с лебедката . Гумите на земята осигурявам - с ръчната и дъска, която опира в тях ,а с види- две парчета от талпа за ограничаване. Трябва само подходящо място за вързване на лебедката .

    Пс. Въпрос на желание и творчество.

    Коментар


    • #17
      Натиснете снимката за да я уголемите  Име:s-l400.jpg Прегледи:0 Размер:14.1 КБ ID:6633135 Това е доста по лесно за изработка и също ако се вкопае ,няма да пречи когато не се ползва

      Коментар


      • stefsab
        stefsab коментира
        Редактиране на коментар
        Трябва да се види в описанието дали не му трябва и въздух за откачане на контрите!

    • #18
      в тубата има милион клипчета на всичките модели...
      Аз все си мисля че ставаше въпрос сам да си го изработи. Още повече с налични струг и фреза...ще излезе евтино, вртенето на ръчките по машините и времето си остава за майстора.

      първото в темата пак си става ,ама си е само за строго определени операции....вече подемник си е съвсем друго нещо, мен ме кефи мобилен...ножичен-вкопан....директни пистони-вкопани.... за да няма в кво да се спъвам и бутам когато не ми трябва...ама кой квот го кефи.
      Последно редактирано от kalin3000; 09-08-20, 21:27.

      Коментар


      • #19
        Първоначално публикуван от kalin3000 Преглед на мнение
        ....
        Аз все си мисля че ставаше въпрос сам да си го изработи. Още повече с налични струг и фреза...ще излезе евтино, вртенето на ръчките по машините и времето си остава за майстора.

        .... , мен ме кефи мобилен...ножичен-вкопан....директни пистони-вкопани.... за да няма в кво да се спъвам и бутам когато не ми трябва...ама кой квот го кефи.
        Именно ДА! Ще си го израбитя сам по сника-мостра от първия пост. Харесва ми елементарната конструкция и мобилността. И идеаята е да е главно и само за миене на джипа след кални разходки. А останалите приложения ако се наложи.

        И мен мА кефи тва решение за вкопан подемник и не оарите ме спират, а мястото... Ако и ах място, ехеее... Опа замечтах се

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X