Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пневматичен такер/чук за коване на пирони 90-100 мм.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Пневматичен такер/чук за коване на пирони 90-100 мм.

    Преди нова година, понеже и Яз съм Ора, се наградих с компресор като на Спарки - 2,2кВт, два цилиндъра, 50л. бутилка, изходяш дебит от бутилката 275л/мин.
    Сега полека лека се обрзавеждам с пневмоинструменти. Разучавам разни вариатни за пневматични такери за коване на пирони до 90-100м, дължина, и диаметър 2,8-30 мм. Горе-долу размерите на стандартни дърводелски пирони за коване на дървен кофраж, или дървени конструкции. Също и за по-малки пирони няма да ми е излишен - 15-50/60мм. пак същия диаметър.

    Попадам на разни и разнообрани марки и модели - Макита за около 1200-1300лв.до 100мм. пирони, но цената много пАри, по-нататък може и да се прежаля. Други пък и за около 200лв. подозрително евтини. Дайде подходящи като цена-параметри средна хубост, и прилично качество до около 400-500лв. бих могъл да дам. Нещо проверено в практиката. Предстои изграждане на дървени конструкции, покриви, или навеси или беседки, и искам да ползвам големите пирони за прихващане на гредите (след което следва навиване на видии, или болтове), и за коване на дъски 2,5см. За разни видове обшивки, евентуално за коване на дюшеме, и за други подобни работи.

    Доколкото знам американците си коват дървените къщи с разни макити и девалт, евентуално и бош, но цените са над 1000 кинта. На мен ми трябва нещо подобно, но по-непретенциозно. Няма да бацам по цял ден 22 дни в месеца. А периодично когато се наложи.
    -Чем занимаетесь по жизни?
    -Ну в последнее время - в основном офигеваю от происходящего.
    -Историята се пише с кръв, а се чете с пот!

  • #2
    Никой ли не ползва такова "животно"?
    -Чем занимаетесь по жизни?
    -Ну в последнее время - в основном офигеваю от происходящего.
    -Историята се пише с кръв, а се чете с пот!

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X