Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бетонобъркачка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бетонобъркачка

Цитат:
    Мнение на Tony33
    Като стана дума за бетонобъркачка имам една дето ще я връщам за старо желязо вече.Всеки вика "недей" ама ни пречи.Та някой ако има желание да я спаси да звъни. Цената е колкото за старо желязо (даже нямам точна представа колко тежи де ). Верно ми е малко съвестно да я върна за желязо пък и има малко личен проблем (пункт за желязо има в селото- Петково 3 км от Елин Пелин, но собственика му има пръст в нерадостната история на тази бетонобъркачка и отлагам до последно някак си от раздразнение).
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=64649
    п.с.сори че е малко спам, ама може пък и на някой да му е полезна. и всички да сме доволни .

На твоя модел бетонобъркачка и няма коша за зареждане, механизма за повдигане на коша и куп други неща.
    Ако помпите за вдигане на коша и тази за хода са умрели в Казанлък ги произвеждат все още, купил съм над 40 от там все за такива машини.
    Това не е болка за умиране все пак, може да се ползва ако някъде има бряг/изкоп и се зарежда отгоре с колички а отпред има възможност да се взима бетона с ботуш от кран или дъмпер.
    Работил съм с поне 20 модела такива и електрически, и дизелови, и какви ли не.
    Ако има добра бригада за зареждане, тези машини са уникални.
    Има една малка подробност, на по-старите машини кошовете и ножовете вътре изтъняват от пясъка и започва едно заваряване и кърпене не е истина.

Ако ще купувате такава втора употреба гледайте дебелината на коша и най-вече ножовете вътре.
    Другото се ремонтира лесно, барабана се сваля с кран и се сменят лагерите на водещите ролки, отгоре също има ролка с винт за реглаж...
    Ако имате някакви въпроси относно тея машинки свиркайте, знам им и кътните зъби.

АЗ КУПИХ ВЪПРОСНАТА БЕТОНОБЪРКАЧКА.РАЗГЛОБИХ Я ОСНОВНО, БОЯДИСАХ Я, СМЕНИХ ДВА ЛАГЕРА И ЕДИН СЕМЕРИНГ.ЗАМЕНИХ И БУРЕТО С НЕУПОТРЕБЯВАНО.СЕГА ТЪРСЯ КОШ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ.ТЪРСИХ ПО ИНТЕРНЕТ В ЗАЗАНЛЪК, НО НИЩО НЕ НЪМЕРИХ.СЛЕД ТЕЛЕФОНЕН РАЗГОВОР МЕ ПРАТИХА В ПАВЛИКЕНИ, НО И ТАМ НЕ НАМЕРИХ НИЩО.АКО НЯКОЙ ИМА ИДЕЯ ЗА ТОЗИ КОШ НЕКА ПИШЕ, ЩЕ СЪМ МУ БЛАГОДАРЕН.СЪЩО ТАКА ЩЕ СЪМ ДОВОЛЕН АКО НЯКОЙ МИ КАЖЕ КЪДЕ ИМА СЪЩАТА БЕТОНОБЪРКАЧКА ,ОБОРУДВАНА ЗА ДА МОГА ДА ПРЕКОПИРАМ ВЪПРОСНИЯТ КОШ.

Коментар

Проекта с бетонобъркачката бе закрит донесоха ми една варомешалка без електромотора и с блокирали лагери смених ги и електромотор сложих остава да я пробвам някой може ли да ми кажи колко киловата е оригиналния ел мотор аз сложих 0.75

Коментар

Първоначално публикуван от kamaz12 Преглед на мнение
        Здравейте почнах да правя такава бетонобъркачка маховика ми е от зил кажете ми колко голяма да е шайбата на ел. мотора и на оста която ще е към маховика с какъв диаметър да са и колко киловата да е ел. мотора мерси
        Ако ти трябва -имам . Ако ще я правиш за да спестиш пари при мен са 2 за лев. Може да избираш от 7-8 . Ако ти се занимава за спорта,мога да ти пожелая късмет.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X