Обява

Свий
Няма добавени обяви.

В склада

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• В склада

"Увреден" от дългогодишна проектантска работа и досега сънувам, как решавам технически проблеми.

На сън нещата изглеждат много гениални, а като се събудя, ако съм запомнил съня - не толкова.

Все пак:

1.На равна повърхност лежи тръба. Какво приспособление да направя, че сам да я повдигна с кран, без да излизам от кабината? А ако е квадратна греда? А сфера?

2. В покрито хале-склад с мостов кран има "мъртва" зона от стената до крайното положение на куката. Заради изнесения върху конзолите подкранов път, и габаритите на крановата количка.
    С какво просто приспособление да извършваме товаро-разтоварни операции в "мъртвата" зона?

Рано-рано ви занимавам с глупости, но това сънувах нощес

До: В склада

Мда, рано ми е. Аз не съм се събудил още. Мисля че има подобни решения. Ако нещата са железни бих ползвал магнит. Това без да мисля. Ако не става ще трябва да се мисли. Ама да мисля в петък....
    Абе Симеоне, ти що не сънуваш голи жени като нормалните хора бре?
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Аз бих сменил приспивателните.
      Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
      NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

За първа точка има едни приспособления, на които не им знам наименованието. Работят като клещи - колкото повече дърпаш , толкова повече защипват товара. Предполагам, че стават и за квадратен профил и за сфера.
        За втора точка ... не знам.
        Само моториста знае защо кучето си показва главата през прозореца.

Коментар

сещам се за въпросните приспособления ако още не си решил въпроса виждал съм такива на "пфаф",за по малки размери на"родкрафт" и доста голямо разнообразие на "трактел"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X