Обява

Свий
Няма добавени обяви.

12стенен ключ 65 откъде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 12стенен ключ 65 откъде?

Здравейте колеги,

Наскоро купих едно малко Ивеко Дейли и имаме проблем с разглобяването към задните накладки.
    За целта ми е необходим 12стенен ключ 65, който искам да купя.
    Ако някой имам идея откъде, защото пробвах всички, от които по принцип купуваме инструменти и нямат.
    Ако някой може да ослужи със същото за ден - два, също ще ми е много от полза.

Поздрави,
    Зима иде

До: 12стенен ключ 65 откъде?

Карам на по спомени: 65 ( много голям ) точно не съм виждал (не съм и търсил ) но в "Евромастер" на края на ломско преди околовръстното имаха много големи вземал съм 54 но 6-то стени, а дванадесетостени но не толкова големи съм виждал да внася "Юниор" или нещо подобно на края на "Цар Борис ІІІ" до общината.....а ако търсиш дванадесетостен 6.5 мм (1/4 ") таквози жувотно имам, ама трябва да ми звъннеш да го сложа в колата, утре като се дотъркалям до Сф да ти го дам
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Утре ще проверя дали имам, ако искаш мога да ти го пратя за два дни за да си свършиш работата по куриер за твоя сметка. И ще проверя тук в един магазин дали има.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
        Карам на по спомени: 65 ( много голям ) точно не съм виждал (не съм и търсил ) но в "Евромастер" на края на ломско преди околовръстното имаха много големи вземал съм 54 но 6-то стени, а дванадесетостени но не толкова големи съм виждал да внася "Юниор" или нещо подобно на края на "Цар Борис ІІІ" до общината.....а ако търсиш дванадесетостен 6.5 мм (1/4 ") таквози жувотно имам, ама трябва да ми звъннеш да го сложа в колата, утре като се дотъркалям до Сф да ти го дам
        Благодаря за предложението, ще го имам пред вид, ако ни потрябват по- малки, но засега това е проблемът.

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        Утре ще проверя дали имам, ако искаш мога да ти го пратя за два дни за да си свършиш работата по куриер за твоя сметка. И ще проверя тук в един магазин дали има.
        Ако има в магазина - направо го взимаме. Ако няма - ще се радвам да изпратиш твоя, за да можем да отворим барабаните
        Зима иде

Коментар

пратил съм ти адреса на "Юниор" на ЛС. по онлайн каталог имат ударни звезди/12/ до 100 , ама на живо иди и виж (ако не, колегата Джамбазов), ако неможе да ги намериш (че са малко на забутано) звънни, успехи в отвиването (чупенето) и във всички други начинания и на двамата
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Не си оставил телефон, имаш лично.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Взимаш едно парче желязо,отиваш на лазер,правят ти какъвто размер искаш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X