Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пневматични инструменти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пневматични инструменти

Има едни български помпи за грес представлява един корпус с една фуния от горе,.И един маркуч с накрайник подобен на водоструйка.В средно голямите сервизи за камиони го има тоя усталък.А пневматичния такламит трябва да е нещо като пистолет за силикон ,но вместо силикон слагаш грес.

Коментар

Първоначално публикуван от BATKO PEPI WR Преглед на мнение
      Колеги, а случайно да знаете някой да поправя такива инструментиИнтересува ме защото имам няколко който се нуждаят от ремонт.Мерси предварително
      Колега,ХИДРОЛИФТ се казва фирмата в Суходол се намира.......
      It's too bad that everyone who has a solution on everything is at home commenting on the internet.

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
        Пневматичен такаламит някой ползва ли и дали си заслужава....?
        Да,имам такъв-върши чудесна работа.Някакъв китаец е,има и "глава" за ръчно гресиране.Има гъвкав накрайник,много удобен за гресиране на карета на кардани.
        Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

От: До: Пневматични инструменти

този така и не можах да го подкарам работи една седмица и даде фираНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.011.jpg
Прегледи:1
Размер:192.5 КБ
ID:5209917
          Пневматичен такаламит някой ползва ли и дали си заслужава....?

Коментар

От: Пневматични инструменти

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.014.jpg
Размер:111.5 КБ
ID:5209924Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.015.jpg
Размер:102.8 КБ
ID:5209925Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.016.jpg
Размер:97.7 КБ
ID:5209927Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.017.jpg
Размер:136.8 КБ
ID:5209928Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображ.018.jpg
Размер:141.0 КБ
ID:5209929всички тия инструменти работят перфектно въпреки че не са кой знае какви марки но рядко ги използвам компресорчето ми е слабичко

Коментар

Първоначално публикуван от fermer 10 Преглед на мнение
              този така и не можах да го подкарам работи една седмица и даде фира[ATTACH=CONFIG]249156[/ATTACH]
              Стига бе...Ако се съди по надписите,това би трябвало да е Родкрафт-демек марков.Моя китаец си бачка безгрижно.
              Бях позабравил темата.Преди няколко месеца си купих на пРимоция един комплект инструменти от Практикер-Мислех,че половината няма да работят,но бях приятно изненадан-бачкат си прерфектно.

Коментар

Преди 10-тина дена си вземах една пневматична тресчотка за 40лв. на Райдер (като тази горе на снимката), от Евромастер на "Ломско Шосе 255" май беше номера... в Бриколаж същата е +10-20лв. някъде
                Инаеч като за 40лв. работи доста доволно... мога и като обикновенна тресчотка да си я ползвам да разхлабя леко и след това с въздуха доразвия... както и обратното... абе сгода си е, глезотийка
                Моите снимки...
                https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
                https://500px.com/ivankoo

Коментар

От Елин Пелин до посочения по-горе адрес са си едни 50км. в едната посока. Не съм сигурен , че си я взел много евтино с транспортните разходи, които си направил.
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

абе дане би проблема да е в мен защото има някаква инструкция към такаламита но е на английски ако има колега със същия такаламит ще съм му благодарен да сподели или да даде някакви насоки да го подкарам ,че имам доста машини които искат ежедневно гресиране
                    Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                    Стига бе...Ако се съди по надписите,това би трябвало да е Родкрафт-демек марков.Моя китаец си бачка безгрижно.
                    Бях позабравил темата.Преди няколко месеца си купих на пРимоция един комплект инструменти от Практикер-Мислех,че половината няма да работят,но бях приятно изненадан-бачкат си прерфектно.

Коментар

Re: Пневматични инструменти

Сканирай го да видим какво пише...!
                      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                      Анатолий Пейчинов o8875о9815
                      https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                        От Елин Пелин до посочения по-горе адрес са си едни 50км. в едната посока. Не съм сигурен , че си я взел много евтино с транспортните разходи, които си направил.
                        Хах... така погледнато да, ще ми иде едно 15лв. бенз само... ама и без това ходихме на гости до Обеля... което е вече на 5 мин. път... и то не е само това... още няколко неща си вземах
                        Моите снимки...
                        https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
                        https://500px.com/ivankoo

Коментар

абе дане би проблема да е в мен защото има някаква инструкция към такаламита но е на английски ако има колега със същия такаламит ще съм му благодарен да сподели или да даде някакви насоки да го подкарам ,че имам доста машини които искат ежедневно гресиране
                          Бе,моя изглежда по същия начин,но е жълт(все пак е китаец).Като му сложиш грес,с буталото я натискаш нагоре.Това на капачката е нещо като клапан-натискаш го,да пусне през него.След това,кето натиснеш няколко пъти спусака,трябва да избие през накрайника.Не дръж спусъка постоянно натиснат-работи на единични натискания.
                          Дано,съм бил полезен.

Коментар

От: Re: Пневматични инструменти

колега явно инструкцията е безвъзвратно запиляна някъде но днес имах малко време и си поиграх с такаламита заредих го с по мека грес и взе че проработи ама ще видим тия дни като го напъна по сериозно благодаря и на колегата taran
                            Сканирай го да видим какво пише...!

Коментар

Отвива се цилиндъра, там се слага греста
                              Дърпаш буталцето НЯКОЛКО сантиметра надоу,пълниш с грес,УПЛЪТНЯВАШ МНОГО ДОБРЕ с пръст, клечка или нещо друго.Не трябва да има никакви въздушни балончета в греста!
                              Повтаряш горното докато не напълниш цилиндъра или не свърши греста (буталото стои във долно положение)
                              пълниш капачката, където се завива цилиндъра с грес и пак оплътняваш колкото може.
                              Целта е в греста да няма въздух
                              завиваш цилиндъра към пистолета и освобождаваш буталото (да влезе в греста), за да натиска
                              и почваш да помпаш на пистолета докато не пусне грес отпред.
                              Ако не стане повтаряш стъпките докато не стане
                              Тоя метален "маркуч" отпред по-добре го смени ако може.Има същите,но гумени или гумени с текстилна оплетка отвън.Тоя железен х... не може да се завре на труднодостъпните места

Коментар

колега благодаря за инструкциите но вече 15 години гресирам стари железа проблема според мен е бил не от зареждането а от греста преди го бях заредил с една по твърда след като му сложих по мека тръгна добре стреля като пистолет а в комплектацията на такаламита има освен твърд и гъвкав накрайник и по принцип работя с гъвкавия, с него наистина е по удобно
                                Първоначално публикуван от Vick Преглед на мнение
                                Отвива се цилиндъра, там се слага греста
                                Дърпаш буталцето НЯКОЛКО сантиметра надоу,пълниш с грес,УПЛЪТНЯВАШ МНОГО ДОБРЕ с пръст, клечка или нещо друго.Не трябва да има никакви въздушни балончета в греста!
                                Повтаряш горното докато не напълниш цилиндъра или не свърши греста (буталото стои във долно положение)
                                пълниш капачката, където се завива цилиндъра с грес и пак оплътняваш колкото може.
                                Целта е в греста да няма въздух
                                завиваш цилиндъра към пистолета и освобождаваш буталото (да влезе в греста), за да натиска
                                и почваш да помпаш на пистолета докато не пусне грес отпред.
                                Ако не стане повтаряш стъпките докато не стане
                                Тоя метален "маркуч" отпред по-добре го смени ако може.Има същите,но гумени или гумени с текстилна оплетка отвън.Тоя железен х... не може да се завре на труднодостъпните места

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X