Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Склад за вторични суровини

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Склад за вторични суровини

Трябва ми място, с метални отпадъци, където да ида и да си ровя на воля, докато си харесам нещо и на касата не ми свалят кожата. Стари тръби, профили, винкели, детайли, и други джунджурии. В складовете за строителни материали няма нищо интресно и цените са високи, а в автоморгите, чарколяка е изцяло авто-ориентиран и също много скъп.
    Имаше едно време на Сточна гара едно складче за вторични суровини. Чудни работи се намираха за без пари. Кажете къде има "скрап-складове" за метали.

До: Склад за вторични суровини

Аз тоя спорт го практикувам в Дупница, има 3 огромни склада за вторични суровини и каквото и да си намериш се мери и ти го дават съвсем леко по-скъпо от изкупната цена...например желязото го изкупуват по 42ст и продават по 50-55ст. на килограм. Имал съм попадения на чисто нови тръби неръждавейка, естествено цената не е като на желязото но е в пъти по евтино от магазина. Складовете са на по няколко декара площ.

Коментар

Иди при Васко на гарата на Гара Искър. Наш човек, ако и да кара мерикански пекапи. Ма то другите са му малко тесни в раменете, та ...) На него му е простено
      Той там е чорбаджията. И му кажи много здраве, че все се каня да ида и не успявам(((

Коментар

На Военна рампа на вторичните има отделени по хубави неща нои вСофия и в Костинброд във всичките вторични суровини можеш да ровиш и да си избираш какво ти душа сака питаш ги и ровиш ше ти земат малко от горе щом си плащаш немаш проблем
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

НОРД на военна рампа
          емил златков
          паджеро 2.5тд
          ве стром 650

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            Иди при Васко на гарата на Гара Искър. Наш човек, ако и да кара мерикански пекапи. Ма то другите са му малко тесни в раменете, та ...) На него му е простено
            Той там е чорбаджията. И му кажи много здраве, че все се каня да ида и не успявам(((
            Гара Искър ми е на близо. Ще ме ориентираш ли къде по-точно се намира този пич Васко?
            Suzuki GSXR
            VW Touareg
            Mitsubishi Pajero II

Коментар

На самата гара, току до релсите.

Коментар

Веселине, от кой квартал си?
                Знам складове в Слатина, Младост, Гара Искър, Казичане, Абдовица...
                ПроС гАзар... 0883 353 299 Ивайло

Коментар

Първоначално публикуван от Veselinv Преглед на мнение
                  Гара Искър ми е на близо. Ще ме ориентираш ли къде по-точно се намира този пич Васко?
                  Между Ж.П. гарата и автогарата , срещу светофара за " софиямед " и ТЕЦа
                  Вижда се от " искарско шосе ".
                  В момента избора е беден , в криза сме все пак , но с квото мога ще помогна .

Коментар

Първоначално публикуван от The_Machine Преглед на мнение
                    Веселине, от кой квартал си?
                    Знам складове в Слатина, Младост, Гара Искър, Казичане, Абдовица...
                    В Младост съм, а работя до летището, т.е. източния регион ми е удобен.
                    Ама от обяснението на vatito се ориентирах къде е това (до гара Искър). Все пак ми се струва, че ще е полезно да кажеш с по 2-3 думи къде са и тези места.
                    Suzuki GSXR
                    VW Touareg
                    Mitsubishi Pajero II

Коментар

Слатина - до ПЖИ

Младост - пътя от Макдоналдс надолу към Дървеница - пада се срещу Евромаркета

Гара Искър бяха три едно време , сега е останал само този на гарата, мен поне преди ме гонеха оттам с обяснението, че само изкупували

В Абдовица е малък склада...

В Казичане е на ЖП гарата

Коментар

Първоначално публикуван от The_Machine Преглед на мнение
                        Слатина - до ПЖИ

Младост - пътя от Макдоналдс надолу към Дървеница - пада се срещу Евромаркета
                        Бе аз там май съм ходил. То е точно на светофара, ама не ми дадоха да гледам нищо. Казаха ми, че само изкупували... Да не би да има някаква "кодова фраза", злед която ти дават да гледаш?
                        Suzuki GSXR
                        VW Touareg
                        Mitsubishi Pajero II

Коментар

Може и да не дават - само съм ги виждал, не съм влизал в тези на Младост...

Между другото видях огромен склад на Норд за вторични на пътя между бирената фабрика в Горубляне и кулинарния комбинат (последната спирка на ... 305 мисля беше)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X