е може да ви е смешно ама аз имам и то точно от танк и е към 5кг обем
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кислород
Свий
X
-
Много внимаваите при боравенето с кислород,много лесно се самозапалва и експлодира при допира с масло.Виждал съм водопроводни тръби да се пръскат заради маслото по резбите като се пусне кислород по тях.
Уредите манометри бутилки и тнт. се обозначават с знак че са обезмаслени и пригодни за работа с кислород,иначе стават сакатлъци.
Такаче УМНАТА
четири е повече от два
Коментар
-
точно това е, че ниското налягане неме устройва! + това никой луд няма да ми зареди кислород в бутилка различна от предназначената за кислород! Така че това с газовата отпада като вариант!
Ниското налягане пък е лошо заради малкото количество кислород с постоянен дебит, което ще мога да извличам...
абе трябва си кислородна бутилка!
4аоНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
Ей, я внимавай тука! Опита за пълнене на пропанова бутилка с кислород свършва с взрив!!!
Знам че е проветрена, а също така всички други умни съображения. Преди десетина години един идиот ги имаше същите. Излезе заедно с бутилката и цялата стена на коридора на четвъртия етаж на Неорганичната химия да събира още умни доводи.
Течният кислород е 200 атм, пропана - 11. Не си играйте с бомбите, те са за друго.
Дини, масовият разход няма да е голям.
Коментар
-
с продухване на маркуч с кослород един човек ослепи детето си с едното око завинаги... само защото в мъркучето имало грес и било с метална оплетка! Метално телче се забива в окото и ...
това е най-опасното да се смесват газове и никой неби заредил такава бутилка!
4аоНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
ако е нова и не е сипван никакъв газ в нея да, ама по-лесно е да се намери кислородна и то от тези малките дето са за апаратите за заваряване! Абе ботилката ще я набавим - въпрос на време е ! Въпроса е да намера време и да се уговорим с колегата Стефан да набавим другата част от проекта и да пием по един сок (за да го полеем)
4ао
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар