Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ФУ 251 проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Масло за хипоидни предавки няма работа в металообработваща машина , създадено е за съвсем други натоварвания и режими . Даже е противопоказно да се слага там където има мокри съединители ! АТФ обикновен минерален е най добрия вариант

Коментар

Навремето имаше едно масло за ММ Толина М 20 . В базата на Петрол всичките варели които карах ги пълнеха от един кран независимо какво пише на варела машинно ; компресорно или двигателно М 10 Д . Питах ги тогава и единя от работниците ми каза пиши двигателно на варелите и маслото не можеш да го опазиш с кучета и въоръжена охрана Аз пазарувам за машините М 10 Д по 2 и нещо лева от приятел търговец на масла .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Така е по паспорт са вретенно масло 20 което отговаря на 20w по съвременните стандарти . М10Д масово се ползва само че е тегаво при много ниски температури. АТФ-а има само един недостатък , ако с М10Д има течове с АТФ-а е като лейка

Коментар

Здравейте колеги,как работят самоходите на ФУ 251? За смяната на посоката на движение,двигателя си сменя посоката на въртене?

Коментар

Мисля че да .
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А дали има някаква спирачка на двигателя? При мен когато сменя посоката от ръчката се получава забавяне.

Коментар

Няма спирачка. Забавянето е от обирането на луфтовете от мотора до гайката на съответния ход.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мисля,че забавянето се получава докато мотора спре и тръгне в другата посока

Коментар

Не е от това. Мотора тръгва за 1-2 десети от секундата. Хода тръгва след секунда, примерно, особено по-бавните ходове.

Коментар

Има спирачка,при изключване на ръчката се подава прав ток в мотора от малкият грец и спира.Това е направено за да няма аномалии при рязка смяна на посоките.Другият грец е за шпиндела.
                      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Явно при мен не работи спирачката,ще трябва да търся жичкаджия.

Коментар

Не ти е в спирачката проблема, ама щом си решил, викай жичкаджия (макар че къде ще намериш такъв, дето да не ти омаже тотално инсталацията, не знам).

Коментар

Греца не е ли селенов ? На баща ми му презапоявах кабелите към селена ,че там малко трудно се запояват и свободно си хлопаха .

Коментар

Оригинално е селенов. Виждал съм поне 2 фрези, при които е заменен със силициев. На мойта единия е заменен.

Коментар

Не знам какъв е проблема,по принцип самохода работи. Като сменя посоката рязко,тръгва доста твърдо. Ако изчакам 2сек. тръгва плавно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X