Някой да каже нещо за тази машина. Трябва ни и сме намерили такъв, но до сега с руска техника не сме работили. Иначе е като нов.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Шлайф 3Г182
Свий
X
-
Шлайф 3Г182
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтърТагове: Няма
-
От: Шлайф 3Г182
Налага ми се да търся части за набори на този, особено с електриката е много тегава работа. В нашия таблото е пълно с релета на различни волтажи, несъвместими с нищо съвременно. Огледайте част електро. И всичко е руска му работа.
п.п.Но пък е евтино. За сметка на това релета чаках 2 месеца, че Альошата за сметка под 1000 долара ни фактура, но зор си дава.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
-
Мерси колега. Да те питам, машината не може ли да се осъвремени, ел инсталация и тн. И дали някой го прави това ? Щото иначе като желязо не е лоша, а ако ти кажа колко ми искат за западни аналози ще помислиш, че има печатна грешка
0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
-
Със сигурност може да се направят съвременни табла, въпроса е в парите. Купувам части за машини от 40 годишни до чисто нови, съвременните са с цени в някои случаи безумни. За някой елементарен детайл. Иначе има фирми, които се занимават с това, кой колко успешно, но има. Доколкото си спомням, преди време май на единия от шлайфовете с руски(СССР-ски) произход смениха тоците и не са ме занимавали за чаркове от тогава. Западната техника си държи цена на частите, имаме и 40 годишни фрези от ГДР-то, и там е цифра. Е, не е като новите де.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Машината не е сложна откъм логика, така че една нова и опростена релейна система може да се направи. Но за целта трябва някой да познава механиката на шлайфа, за да направи правилното задание.Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнениеМерси колега. Да те питам, машината не може ли да се осъвремени, ел инсталация и тн. И дали някой го прави това ? Щото иначе като желязо не е лоша, а ако ти кажа колко ми искат за западни аналози ще помислиш, че има печатна грешка
Въпросът е, че ако ел.техникът не е правил преди това такова управление, времето което ще загуби в опити най-вероятно няма да се плати от договорената цена.В миналото ще остане, каквито сме били...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар