Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какъв е този инвентар за струг ?
Свий
X
-
От: Какъв е този инвентар за струг ?
Първото са сърца за задвижване на детайли установени на два центъра.
Шайбите са планшайби за захващане на детайли с различна форма, които не могат да се хванат с челюстите.
Виж, стойката с центрите и аз не знам.
Може да е от копирен струг.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
-
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение....Виж, стойката с центрите и аз не знам.
Може да е от копирен струг.
Коментар
-
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
Ат.Буров.
Коментар
-
Мерси Колеги !
Първоначално публикуван от plamkata Преглед на мнениеОбяви и тук какво имаш за продаване, ако е удобно.
- универсали - един 100мм, два по 160мм, три по 200мм, два по 315мм
- планшайби - три по 400мм, една 490мм, две за стругарски сърца (в комплект със сърцата) и една за специфични детайли
- люнет
- линеал
- комплект центъри и патронници за свредла
- няколко стотин стругарски ножа
- неколко десетки свредла и фрези
за сега за сруга имам оферта, но сделката не е финиширана
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение315 мм универсалите какви са ? 3-4 челюсти ?
Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеСнимай планшайбите и посочи някаква цена.
До няколко дена ще ида до работилницата и ще снимам.
Всъщност малко съм объркал - планшайбите са:
- планшайба 490 мм: българска с фланец и челюсти
- планшайба 400 мм: българска с фланец и челюсти
- две планшайби 315 мм: български с фланец и челюсти
- планшайба 400 мм: българска без фланец и челюсти
- комплект: 2 планшайби ( 220 мм и 250 мм ) с 5 сърца
- планшайба за нестандартни детайли 285 мм
Коментар
-
Благодаря на калин09,че повдига темата,аз пак ще извиня ,че ви занимавам с моя проблем ,сега разбирам напълно моята грешка да не ползвам куриеска фирма и това ще ми е урок занапред .Не мисля ,че ще излезе нещо от цялата работа и да има някакво развитие и разбиране.Преди два дена ми вдигна телефона ,защото му звъннах от други номер,понеже на моят не вдига и ми заяви,че за него въпроса е приключен и да си звъня колкото си искам на него му е през оная работа.Заявява ми ,че знаел от починалият си баща ,че универсала е нов и вярвал на него,а не на мене, който съм мошенник и измамник,съм си си оставил новият универсал за мен и сега искам да ми пробутам моят стар такъв.Какво да кажа ,нямам думи ,а заклевам се никога не би дошло на ъкъла точно такива глупости,а и да се занимавам с такива простотии ! Господина ,не бих го нарекъл колега ,защото той сам казва ,че не разбира нищо от стругаски инвертар ,но е продал към 20 универсала!!!!!,така казва, и е виждал много измамници като мене и като не го искам ,да го продам,проста работа.Само ,че кой ще даде за употребяван и очукан ,инъче добре омазан с някаква смазка универсал ,без ключ и без обратни челюсти ,както се съгласих да го взема аз, при условие по телефона ,че наистина е нов на цена 230лв,според него цена подарък !
Коментар
-
Като гледам от снимките как е съхраняван инвентара, колко е очукан ,направо си ти вярвам колега emilenev."Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
Ат.Буров.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар