Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ъглошлайф с променливи обороти, долна граница ротативна 600-900 об/м

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ъглошлайф с променливи обороти, долна граница ротативна 600-900 об/м

Трябва ми за домашна употреба ъглошлайф с променливи обороти, долна граница ротативна 600-900 об/м . Да може и да се регулират на интервали, Доланата граница ми в важна,и следващата да е около 1900 об/м.

Ще се ползва 6-10 пъти в годината,и цената също е упределяща. Давайте съвети.

От: Ъглошлайф с променливи обороти, долна граница ротативна 600-900 об/м

Лидълски-..
    Перфектен е - за пастиране на Шкодата, нали

С безстепенно регулиране на оборотите, 60-70 лева беше, идеален за пастиране, пробвано!

Коментар

Този на батерия? По скоро с кабел ми трябва? Ако може на лично модела?
      А други алтернативи, за да не ѝакам лидълският на промоция

п.с направих грешката да се информирам за защита с препарати на автмобила,и потънах в меката на химията.
      Има страхотни предложения,и ефекта е уау,уау. Американците са много напред в тази област.

Коментар

зз
        Последно редактирано от Veni1; 09-09-17, 20:04.

Коментар

Не, бе, с жица си е...
          Модела... трябва да ходя в гаража да го видя - 125мм - отпреди две-три години го взех.
          С грозен и нефункционален червен предпазител.
          ето го

PS - Снимката е илюстративна, моя не го продавам, ако на някой му пречи - да я изтрие!

Коментар

Аз имам такъв, мисля 50 гроша да беше и оборотите се регулират добре. Само не съм мерил колко е долната граница на обороти.
            Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Корава гад е това.Аз купих 3 последният път като ги имаше за служебни.Онзи ден му закачих един камък(ама като казвам камък гоооолям камък)№5 мисля се водеше да шлайфам едни работи.
              И не умря въпреки,че много време преди това е тормозен.Само предпазителя му беше изхвърлен естествено и му бе прикачена конусна шайба,че инак няма как да се стегне въпросният чашковиден шлифовъчен камИк.
              Та идеята ми бе друга.Много набира туй нещо като обороти дори на 1ва скорост.Като го натиснеш му пада пауъра,но трябва да се внимава при започване на полиране да не се предобри детайла от висока начална скорост.За целта по принцип си има полиращи машини,но всеки си знае кое му върши работа и му е по джоба.
              Няма страшно в умирачката...
              Страшното е да си жив!...

Коментар

С това се е утрепало за пастиране

Коментар

Полиращи машини, започват от 200лв. Че не ме слуша главата,ама чак пък толкова

Този лидълският, с колко степени е? На всяка степен с какви обороти се върти?
                  Последно редактирано от FiveFinger; 09-09-17, 20:26.

Коментар

Ако говорим специално за полиране на автомобили според мен трябва да се ползва нещо от тази гама https://www.lidl.de/de/search?query=polirmaschine .Говорим обаче преди всичко за домашна употреба . За мен всеки ъглошлайф с регулиране на оборотите е с по-високи от необходимите за полиране .
                    По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

За полиране ми трябва. Намерих една машина,която според брошурата може от 300 до 2000 об/м да се регулират. Цената е около 110лв.
                      Ще потърся още малко,и ще си взема една,че останах без ръце

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                        За полиране ми трябва. Намерих една машина,която според брошурата може от 300 до 2000 об/м да се регулират. Цената е около 110лв.
                        Ще потърся още малко,и ще си взема една,че останах без ръце
                        До колкото проверявах и четох при търсенето на ъглошлайф ф125 с регулиране на оборотите не намерих с по-ниски от 2500 - 2800 . За полировачните машини границите са от 400 до 3000 оборота .
                        По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Най вероятно в полировачните машини има планетарни предавки.
                          Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
                            Полиращи машини, започват от 200лв.
                            Раидер е около 100 лева. Хем е нарочна машина за това, а не ъглошлайф.
                            Преди няколко месеца купувах един за подарък на лапето, че е мераклия да се занимава с такива работи.
                            Досега е пастирал няколко коли, и десетки фарове. Машинката си държи, и върти.
                            Ама те райдерите са като фордовете. А те пък като циганите-умират отведнъж, без да боледуват.

Но за няколко пъти на година определено си заслужава.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Евтините шлайфове нямат никаква сила в ниските режими,включая лидълския. Оборотите му са доволно ниски, но на ниските 2 степени няма душа никаква, а и предполагам много се товари. Не съм пастирал и не знам колко се натиска, но едва ли ще стане. Виж скъпите шайфове с подходящо управление не са така, ама там цените са от 150 нагоре. Ако си толкова мераклия стисни зъби и си вземи истинска машинка. Това е едно от нещата дето се купуват веднъж в живота.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X