Само на едно място в нета намирам подобна преса(говоря за България). Ако някой е работил с нещо подобно или е виждал някоя тип "направи си сам" да сподели, ако може подкрепено със снимков материал.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
От къде може да се купи такава преса?
Свий
X
-
От къде може да се купи такава преса?
Само на едно място в нета намирам подобна преса(говоря за България). Ако някой е работил с нещо подобно или е виждал някоя тип "направи си сам" да сподели, ако може подкрепено със снимков материал."Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор КолевТагове: Няма
-
От: От къде може да се купи такава преса?
От OLX?
Аз от там си взех подобно. Не с хидравлика, а на винт, най-обикновена машинка, но вършеща работа. Моята конкретно още не съм я ползвал, но със същата съм направил поне 10-на тръбички, и си държат, и колите спират.
За оформяне на краищата на спирачните тръбички не е нужна някаква сериозна сила(каквато се предполага, щом са сложили хидравлика). Просто малко повече прецизност и внимание. След няколко боравения с "машинката"човек се научава, и почти няма провал.
Опааа...
Не било хидравлика, а пак механика. Не съм догледал клипа.
Но все тая-добри резултати се получават и с евтините "машинки" на винт.Има ли желание-има и начин!
-
Медни или стоманени тръбички?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Точно серийно не, ще заложа на нестандартно, но нямам право на грешки(малкия град не ги допуска).Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеТуй се прави и с чуко + мамата, разбира се! Е, ако е серийно производство, требва си.
"Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев
Коментар
-
Опитай така https://www.google.com/search?tbm=is...u7mmWE_ZY4ZxM:
Написах го на френски в Гугъл имидж.И на друг език става.Има подходящи инструменти и на по- ниски цени.Успех с начинанието!Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Гледах нещо подобно в немски сайтове. Най ниската цена на тази която съм харесал е 170Евро. Тук поне ще има гаранция и някакви части ако се наложи.......предполагам. Другата седмица ще действам.Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнениеОпитай така https://www.google.com/search?tbm=is...u7mmWE_ZY4ZxM:
Написах го на френски в Гугъл имидж.И на друг език става.Има подходящи инструменти и на по- ниски цени.Успех с начинанието!"Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев
Коментар
-
Погледни и тази машинка, имам наблюдения над нея в сервиз и се справя изключително добре. Предлага се и от фирма в Бг.

да не се смята за реклама. Скантех оод.Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
-
На това му се казва конусна дъска. Ползва се масово от хладилни техници, газаджии, в ремонта на спирачни уредби и т.н. Проблем е ако ти трябва за големи размери. За малки размери медни тръби пресата е ръчна. За големи размери е хидравлична и доволно скъпа. Но пък си е промишлена машина и капацитетът и подобаващ. Едва ли ще ти е нужна хидравлична, освен ако няма да снабдяваш автоиндустрията.Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.
Коментар
-
Тия операции за лични нужди се правят и без специални интсрументи,не е никаква философия за автомонтьор ,не от зайците ,разбира се!Ако човек си е фен ,може да си купи какъвто инструмент си пожелае!Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар