Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво мислите за покупка на FA4AU?
Свий
X
-
От: Какво мислите за покупка на FA4AU?
Като я гледам тази и тя не е по малко измъчена от твоята . Предполагам че държачите са ИСО 40 аз чешка машина с друг инструментален хват не съм виждал .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Здравей,
Няма да се занимавам значи
. Гледам една 676П продават в Болярово (2700 лв), та се чудя дали да не отида да я видя...Тя някак нежна ми изглежда, иначе разбрах, че е руско копие на Декел, което е доста по-зле от оригинала, но май е по-добре от 251/351. Какво е твоето мнение?
Поздрави,
Георги
Коментар
-
675,676 са руски инструментални фрези и не отстъпват по нищо на първообраза си.Разгледай,а най-добре вземи и някой който е в час със тези машини.Попитай за окомплектовката на машината,че струва в пъти повече от посочената сума.В комплекта трябва да има:менгеме,делителен апарат със хобот и център,комплект цанги,делителна маса,наклоняема(синусна)маса,щос глава и бързооборотна глава.Ако има режещи инструмети ще са ти бонус.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
676П е страхотна машинка.Изключително прецизна и лека за работа.Е надлъжният ход е малък , но пък останалите и показатели като точност и прецизност компенсират този недостатък.Имам я от 9 г. и съм много доволен от нея.Ако е и оборудвана с въртяща маса ,делителен апарат и нейното въртящо менгеме, и като допълнение щос глава е супер.Ако е в добро състояние не се замисляй.Късмет!"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество - винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава!"
Ат.Буров.
Коментар
-
Някой има ли опит с такава?Първоначално публикуван от ektelion Преглед на мнениеА за фреза ФВ 325 от Казанлък какво ви е мнението? Продават една в Смолян...
Коментар
-
Благодаря за отговора. Като чета тук, стигам до извода, че за мен удачния вариянт е фу-320/321, без инструменти и оборудване, защото мога да си ползвам тези които имам. Принципно каква е разликата между 320 и 321?
Коментар
-
Разликата е огромна до там че конструктивно двете машини нямат нищо общо . Във ФУ 320 на практика всичко е доволно скапано като почнеш от механиката и стигнеш до електроинсталацията . Две съм пратил с чиста съвест на скрапа . ФУ 321 е съвсем друга машина . При грамотна работа тази машина ядове не дава а каквото и да го даде се ремонтира сравнително лесно . Имам няколко служебни и една моя . За повече от 15 години работа освен реглаж на съединителите на масата друго не съм правил . Машината е тежка и носи режим на работа без да се товари .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
...Струва ли си цената, ако ще трябва после да дам още толкова за оборудване?
Коментар