Търсих го по обичаините магазини за инструменти но не са чували дори за това нещо и не нямирам инфо за тях на български,търсих ги и във ибея и али експрес но само по единични броики и не знам метчиците със тях комплект ли върви
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
flow Drilling
Свий
X
-
От: flow Drilling
Това би трябвало да е цяла машина, а не само 'свредлото' - предполагам, че е нужно достатъчно голямо усилие за да се загрее от триенето...Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
-
На мен идеята ми е да се пробива със ръчна бормашина 4,5,6,8 мм
След вашата помощ започнах да откривам във нета повече информация за тези свредели,и попаднах на немски които не са скъпи но куфърчето е 250 евра и след това си докуповаш всичко останало0885 297985,мтел-Радо
0876 556870,виваком като домашен
Коментар
-
Това не е инструмент за ръчни машини. Нито свредлото, нито формоващия /НЕрежещ, fluteless/ метчик след него.
Експериментите в тази посока могат да излязат солени та чак люти
Цанговия захват с охлаждащия диск зад него е задължителен, иначе след като вдигне температурата на режещия бит,
цангата можеш да я хвърлиш, дори и да не е превъртял инструмента в нея.
Закрепването не трябва да има луфтове, вибрации и т.н. /карбидите са крехки/.
Отворът е прецизно подбран и е по-голям от стандартния за резбата /при рязане/, за да може формоващия метчик да нареже коректно резбата.
Ако за режещ метчик М8 отворът трябва да е Ф6.8мм., то за формоващ трябва да е Ф7.4мм., т.е. малко мърдане при отвора ще направи проблемна резба.
За необходимия натиск при пробиване колегите са казали по-горе.
Трудно ще намериш тук някой да поддържа това на склад.Първоначално публикуван от godech Преглед на мнениеИма ли ги за продажба във БГ
Миниатюрният им пазар в БГ е правопропорционален на тясната област на приложение.
Можеш да опиташ направо с такъв крепеж /за експеримента/.Последно редактирано от rumbata; 14-02-17, 12:11.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар